fbpx
13.6 C
Kecskemét
2024. szeptember 16., hétfő

FRISS HÍREK

Hétvégén rendezték az 5. Amerikai Autók Találkozóját Tőserdőn (videó és galéria)

- Advertisement -

Immár ötödször találkoztak az elmúlt hét végén a tengerentúli autók szerelmesei. Valami Amerika! Csodálatos verdák, helyben készült ételek, koncertek és sok egyéb, hangulatfokozó érdekesség jellemezte a négynapos rendezvényt.

Az esemény gyökerei egy véletlen találkozásra vezethetők vissza. A fő szervező laza családi sétája csapott át autóstalálkozóba. Az első évben véletlenszerűen több amerikaiautó-tulajdonos látogatott el a Holt-Tisza partjára. Az autók felsorakoztak a színpad környékén, és ez alapozta meg a Verdák a Tősben jövőjét. Évről évre egyre többen jönnek a kiállítók és a látogatók is – mondta Verebélyi Gábor főszervező.

kecsup.hu/ Varga László

A tekintélyt parancsoló verdáknak két kategóriában is rendeztek szépségversenyt, valamint szombaton hatalmas felvonulást tartottak. A csaknem 150 autó oldtimer és newtimer kategóriában képviseltette magát és parkolt a kemping területén. A kilátogatók – a bőség zavarában – azt sem tudták, melyik autónál kapják magukat lencsevégre.

Hasonló cikkünk:  Pásztortarhonyával ízesítették a felsőlajosiak a Térségi Gasztrohetet

A figyelmes sétálgatók még sztárokkal is összefuthattak, hiszen jelen volt a kiállítók között a Tik-Tokról jól ismert Hornyák Gábor Garcia is, aki a socialmédia-felületén segít megismertetni a nézőket az amerikai autók kedvelőinek életérzésével.

kecsup.hu/ Varga László

A programok közül a gumifüstölés sem maradhatott el: durranásig feszült a helyzet, gyönyörű mintákat rajzolva az aszfalt felületére. Különleges autókkal és izgalmas programokkal találkozhattak az érdeklődő.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem engedték fel a mozgássérült szurkolót a lelátóra a Széktói Stadionban, az U21-es fociválogatott meccsén

A lelátóról, öt értelmi sérült barátjával közösen szerette volna nézni egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes szurkoló kedden a magyar és spanyol...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...