Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Kövér: a Fidesz kormányzat elmúlt tíz éve a legnagyobb sikereket hozta a magyar történelemben

- Advertisement -

„Statisztikailag igazolható, hogy száz évre visszamenőleg nem volt olyan tíz egybefüggő éve az országnak, mint amilyen ez az évtized volt” – mondta Kövér László hétfőn Sátoraljaújhelyen – írta meg a Telex az MTI alapján.

A házelnök szerint a kulturális élet tekintetében, a védelempolitikában és a nemzetpolitikában olyan sikereket hozott a Fidesz által kormányzott évtized, amelyre egyáltalán nem, vagy csak nagyon messze található példa a magyar történelemben.

Egyedül a háború gátolta a fejlődést – erre még a Covid sem volt képes – majd háborúpártiakat is vizionált. Az illegális migrációról azt mondta, hogy az elmúlt tíz évben már kiderült, „a beutazók valójában nem az eltartók számát, hanem az eltartandók tömegeit növelik.”

Az európai uniós soros elnökség célja az európai versenyképesség helyreállítása és az agrár- illetve védelempolitika áttekintése – emelte ki a házelnök. Végezetül elmondta, hogy a politika szerinte nem hobbi vagy luxus, hanem az a világ, amelyben döntenek és ezzel emberek életére hatnak.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem engedték fel a mozgássérült szurkolót a lelátóra a Széktói Stadionban, az U21-es fociválogatott meccsén

A lelátóról, öt értelmi sérült barátjával közösen szerette volna nézni egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes szurkoló kedden a magyar és spanyol...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version