Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

A hatékony és környezettudatos kézszárításért

- Advertisement -

Orvosi rendelőkben, üzletekben, irodahelyiségekben egyre gyakrabban találkozhatunk kézszárítókkal, mindemellett a papírtörlő-adagolók mintha eltűnőben lennének. Ennek többféle ok állhat a hátterében. 

Minőségi termékek a higiéniáért

A Higienia.net kéz- és hajszárítók széles választékát kínálja, olyan JVD eszközöket, melyek használata tízszer olcsóbb, mintha papírtörlőket vásárolnánk. Ezenkívül akár 75 százalékkal kevesebb szén-dioxid-kibocsátást érhetünk el, és a vécék, mosdók használata is egyszerűbbé válik. Nincsenek papírtörlők, melyek eldugítanák a lefolyókat, és az alkalmazásuk is nagyon kényelmes. 

Az Il Contatto Kft. modern, megbízható berendezéseket kínál, melyeket hosszú távon használhatunk. Nemcsak kézszárítókat, hanem különböző takarítószereket, -gépeket és praktikus eszközöket.

Előnyök sora

A kézszárítók használatával nagyobb rendet lehet tartani az adott helyiségben, ami több szempontból is előnyös. A papírtörlők sokszor a földre hullanak, hamar megtelnek a kukák, és rendetlenség keletkezhet. A levegővel történő szállítás során mindez elő sem fordulhat. Ezenkívül a papír esetében számolni kell a beszerzéssel, raktározással, szállítással is, melyek mind-mind pénzbe kerülnek. 

Szintén nagy előny, hogy a használata költséghatékony. Bár az emberek nem gyömöszölnek egész csomag papírtörlőket a táskájukba, gyakran mégis többet vesznek magukhoz, mint amennyi feltétlenül szükséges. Személyenként két-három lappal lehet számolni, de néha ennyi nem elég, ha például ki szeretnénk fújni az orrunkat, vagy letörölni valamit a ruhánkról, táskánkról. Már fejenként egy-két extra papírtörlő is jelentősen megnövelheti a kiadásokat. 

Időtakarékosság és környezetvédelem

A papírtörlő-adagoló üzembe helyezése után időbe telik annak karbantartása, újratöltése. Valakinek fel is kell takarítani a földre hullott papírcsomókat, ez hetene akár több órányi pluszmunkát is jelenthet. A kézszárítók nem járnak ilyen nagy karbantartási igénnyel: nem kell feltölteni, a gép használata során nem keletkezik extra szemét sem. 

A hulladék keletkezése a környezetvédelem szempontjából is fontos tényező. A kézszárítók ebben az értelemben zöldebbek, mivel használatuk során nem keletkezik szemét, míg minden egyes darab papírtörlő a kukában végzi. 

A szén-dioxid-kibocsátás a másik nagy kérdés, amelyet figyelembe kell venni a környezetvédelemmel kapcsolatban, ez esetben is a szárító a nyertes. 

Egy tekercs papírtörlő megvásárlása nem nagy költség, valamint egy egyszerű műanyag adagoló sem kerül sokba. Azonban már egy éven belül gyorsan világossá válik, hogy mennyi is a különbség a kezdeti befektetések tekintetében. Hosszú távon mindenképp a kézszárító a nyerő akkor is, ha csak a bekerülés és fenntartás költségeit vesszük figyelembe. Fontos, hogy minőségi, tartós darabot válasszunk, így lesz megbízható kézszárítónk, mely hosszú éveken át jó szolgálatot tehet.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nézd meg kisfilmünket a szociális farmot megálmodó szentkirályi házaspárról!

A Göblyös-házaspár néhány éve megvásárolt egy tanyát Szentkirály külterületén. Most minden igyekezetükkel azon vannak, hogy egy szociális farmot hozzanak...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version