Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

A Szuverenitásvédelmi Hivatal nyílt ügynökökről ír az amerikai nagykövetnek címzett közleményében

- Advertisement -

David Pressman szerdán arról beszélt, hogy Budapest egyre távolodik nyugati szövetségeseitől. Szerinte a Szuverenitásvédelmi Hivatal valóban védeni próbál valamit, de az nem Magyarország szuverenitása. A hivatal erre úgy reagált, hogy:

„az amerikai nagykövet Soros György magánegyetemén, a budapesti CEU-n tartott előadásában foggal-körömmel védte az Amerikai Egyesült Államok támogatását élvező, civilnek álcázott, valójában agresszív politikai nyomásgyakorlást végző szervezeteket.”

Az USA magyarországi nagykövete szerint nem nehéz látni, hogy a hivatal mit tekint veszélynek, elég a Transparency International, az Átlátszó és a gödi civilek ellen indított vizsgálatra gondolni.

„Az amerikai nemzetbiztonsági deep state bennfentes véleményvezére, David Ignatius már 1991-ben a kémek nélküli puccsok új világáról írt. Az amerikai hegemónia fénykorában megjelent cikkében úgy fogalmaz (a cikk több mint 30 évvel ezelőtt jelent meg a Washington Postban): a titkos, fedett műveletek kora véget ért, a hidegháború végével beléptünk a nyílt műveletek korába” – olvasható a Szuverenitásvédelmi Hivatal közleményében.

A 33 évvel ezelőtt írt cikkben Ignatius „nyílt ügynökként mutatja be Soros Györgyöt, és kifejti, hogy a nyílt műveletek cukrosbácsija innentől kezdve a CIA helyett az a National Endowment for Democracy, amely azóta is számos Magyarországon működő politikai szervezetet és sajtótermékeket finanszíroz.”

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Szemereyné: nem tudja villamos árammal kiszolgálni az MVM a déli iparterületre betelepülő cégeket

Úgy építkeznek a déli iparterületen az idetelepülő beszállítók, hogy gázolajgenerátorokkal állítják elő a villamos energiát – mondta Szemereyné Pataki...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version