fbpx
17.5 C
Kecskemét
2024. szeptember 18., szerda

FRISS HÍREK

Az időjárás miatt elmarad a pénteki ByeAlex koncert Kecskeméten

- Advertisement -

Az Ápoló Klub és ByeAlex is arról tájékoztatta a nyilvánosságot a Facebookon szeptember 13-án pénteken, hogy elmarad az esti ByeAlex és a Slepp koncert. Az énekes az időjárásra hivatkozva mondta le a fellépést, az Ápoló Klub közleményéből azonban az derül ki, hogy ők készen álltak a koncertre, de a zenekar váratlanul visszalépett.

„Sziasztok szexikéim! A mai kecskeméti, ápolós buli elmarad! Már reggel óta értekezünk a stábbal és végül úgy döntöttünk, hogy a mindig kiváló hangulatú ápolós partykat nem szeretnénk feláldozni az esti 12 fokos, esős, hirtelen jött, negatív időjárásnak. Remélem elfogadjátok ezt a döntést”fogalmazott közösségi oldalán ByeAlex.

Az énekes hozzátette: Remélik, hogy minél hamarabb bepótolhatják a kecskeméti koncertet, a jegyek visszatérítésével kapcsolatban pedig az Ápoló Klubnál kell érdeklődni.

„Kedves ByeAlex rajongók! Korábbi posztunk ellenére – amelyben csütörtökön még a koncertet hirdették (a szerk.) – sajnálatosan mégis arról kell tájékoztatnunk Benneteket, hogy a zenekar váratlan módon lemondta a ma esti Ápolós koncertjét. Nagyon sajnáljuk, mi is nagyon vártuk ezt az estét, de a zenekar döntésén nem tudunk változtatni. Sajnáljuk az okozott kellemetlenséget és köszönjük megértéseteket!”írta közleményében az Ápoló Klub.

Hozzátették: ameddig az időjárási viszonyok nem veszélyeztetik a produkció vagy a közönség biztonságát, addig a rendezvényeket rossz idő (eső) esetén is megtartják. A szórakozóhely a péntek esti koncert megtartására is teljes mértékben készen állt, az előrejelzések ellenére eső esetére még ponchókkal is készültek vendégeiknek.

Szombaton Desh személyében újabb sztárvendég készül fellépni az Ápoló Klubban: a szórakozóhely közölte, hogy vele kapcsolatban eddig nem merült fel a koncert lemondása eső vagy hűvösebb idő miatt.

Hasonló cikkünk:  Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Nem ez lesz az egyetlen koncert a héten Kecskeméten: szeptembertől havi rendszerességgel folytatódik az Uzsgyi zenekar moldvai táncháza a Kilele Music Café-ban, első alkalommal szeptember 13-án pénteken várják az érdeklődőket; szeptember 14-én szombaton pedig 11 órától Csík János és a Mezzo lép fel a Művészetek Főutcája Fesztiválon.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Tudok a gyerekek fejével gondolkodni” – így tervezte meg Katkics Tamás Kecskemét legújabb bölcsődéjét

„A gyerekek még úgyis a mesék világában élnek, hátha a csoportszoba lesz majd a palotájuk, a kastélyuk vagy éppen...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...