fbpx
23.2 C
Kecskemét
2024. szeptember 19., csütörtök

FRISS HÍREK

Egy szuper újdonság: igazán romantikus ajándék ötlet évfordulóra

- Advertisement -

Az évfordulós ajándékozás sokszor nagy fejtörést okoz, főként a férfiak számára. Most hoztunk egy olyan szuper ötletet, amivel egészen biztosan nem lehet mellélőni, ha igazán romantikus ajándékot keresünk.

A holdlámpák az elmúlt években kimondottan nagy népszerűségre tettek szert, de most már szív alakú holdlámpák is kaphatóak, többek közt a Namely.hu egyedi fényképes hold lámpa kínálatában is.

Itt olyan, személyre szabható termékeket találunk, amelyek garantáltan megdobogtatják a megajándékozott szívét. Lepjük meg szerettünket egy csak neki készült holdlámpával, ami minden este ránk és a boldog közös pillanatainkra emlékezteti majd.

Praktikus és gyönyörű ajándék

A szív alakú holdlámpák gyakorlatilag ugyanolyan módon világítanak, mint a hagyományos gömb alakú változataik. A felszínük olyan módon van kialakítva, mintha valóban egy saját kis Hold világítana esténként a szobánkban.

A Namely.hu webshopban kapható szív alakú holdlámpák már három különböző színben is elérhetőek: fehér, sárga és holdszínben, így mindig az aktuális hangulatunkhoz tudjuk igazítani a fényét.

Ezek a lámpák kérhetőek egyedi fotóval vagy szöveggel is, így abszolút személyre szabhatjuk őket. Egy kedves romantikus pillanatot megörökítő fotóval készült szív alakú holdlámpával egészen biztosan mosolyt csalunk kedvesünk arcára.

A kérdés általában már csak az marad a lámpa kiválasztása után, hogy melyik emlékezetes pillanatunkat szeretnénk minden este viszontlátni a világító kis Holdunkban.

Hasonló cikkünk:  Soha nem született olyan kevés gyermek Magyarországon, mint júniusban

A lámpák mindegyike tökéletesen funkcionál éjjeli lámpaként, ráadásul USB-vel tölthető, így még a kábelre sem kell odafigyelnünk. Bárhová tehetjük a hálószobában, hiszen nem kell konnektort keresünk a működéséhez, így kényelmesen elfér akár az éjjeliszekrényen, akár az ágy végében a kis asztalon vagy a komód tetején is.

Bármilyen ünnepre tökéletes meglepetés

A szív alakú lámpa nem csak romantikus évfordulóra vagy Valentin-napra lehet jó választás. Anyák napja vagy karácsony előtt sokan törjük a fejünket, mivel kedveskedhetnénk, ez a termék ezekre az alkalmakra is kiváló.

Válasszunk egy kedves idézetet, de egy, a megajándékozottal készült közös fotó is remekül mutathat a lámpatesten.

A termék több méretben is kapható a fent említett weboldalon, így annak megfelelően, hogy kinek szánjuk, akár kisebb, akár egészen nagy méretű lámpát is vásárolhatunk. Ha pedig igazán extrát szeretnénk, akkor kérhetjük a 16 színben világító modellt is, amelyet egy távirányítóval tudunk irányítani.

Tipp a rendeléshez

Ha valóban egyedi ajándékot keresünk és már unjuk a gravírozott termékeket, ékszerből pedig már mindent megvásároltunk, ami csak eszünkbe jutott az elmúlt évek során, akkor a Namely.hu webáruházban kapható szív alakú holdlámpa maximálisan el fogja nyerni a tetszésünket. Gyors elkészítési idővel, szintén gyors szállítással és igen kedvező árakkal vár bennünket a webshop, így feltétlenül érdemes szétnézni a kínálatukban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Tudok a gyerekek fejével gondolkodni” – így tervezte meg Katkics Tamás Kecskemét legújabb bölcsődéjét

„A gyerekek még úgyis a mesék világában élnek, hátha a csoportszoba lesz majd a palotájuk, a kastélyuk vagy éppen...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...