Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Hogyan válasszunk homlokzati vékonyvakolatot?

- Advertisement -

Otthonunk építése, felújítása során számtalan tényezőt kell számításba venni. Természetesen nagyon fontos az, hogy külsőre mutatós, komfortos legyen a végeredmény, de az esztétika mellett a funkcionalitás is elsődleges. Ma már egyre nagyobb szerepe van az energiahatékonyságnak, amihez a homlokzati vakolat is hozzájárul.

Ne kössünk kompromisszumot!

Csak az a hőszigetelő rendszer és vékonyvakolat fog megfelelni, ami tökéletesen illeszkedik a család igényeihez. Se több, se kevesebb. Nem szabad az árcédulára helyezni a hangsúlyt, vagy csak az esztétikát figyelembe venni. Szerencsére a Borsodfesték Kft. homlokzati vékonyvakolat kínálatában garantáltan megtalálhatjuk azt a kiegészítőt, amivel a tökéletes végeredményt érhetjük el. A hőszigetelésen alapból hatalmas hangsúly van, de az elmúlt években a jelentősége csak tovább növekedett.

Az energiaválság mindenkinek megmutatta, hogy minél többet meg kell tenni annak érdekében, hogy ne függjünk a fosszilis energiahordozók árfolyamától és a gazdasági helyzettől. A megfelelő homlokzati vékonyvakolat segítségével nagyot faraghatunk a fűtésszámlából, de egyben egyedi stílust is teremthetünk otthonunkban.

Érdemes a legkeresettebb márkák termékei között válogatni, mint amilyen a Baumit, a Mapei és a Dryvit. A tökéletes otthon nemcsak álom, hanem ma már döntés kérdése. Széles termékpalettáról választhatunk, amelyek között eltérő funkciókkal rendelkező vékonyvakolatok találhatóak.

Ajánlott mindig az adott körülményekhez és igényekhez legjobban illeszkedő kiegészítőt választani. Ha jól döntünk, azzal még az otthon értékét is növelhetjük amellett, hogy energiát takarítunk meg. Ha nem tudjuk, melyik lenne az ideális, nyugodtan nézzük meg a legnépszerűbb termékeket, mint amilyen a Héra Dryvit Siloxan vagy a Héra Thermotek szilikon. A klasszikus fehér mellett több ezer más árnyalatban is elérhetőek.

A szigetelés télen-nyáron fontos

Az elmúlt években rengeteg változott az időjárás Magyarországon is. Nyáron hatalmas hőségek uralkodnak, télen pedig ott a hideg. Egyre nagyobb szélsőségekkel kell megbirkózni, így az év minden szakában elsődleges a minőségi szigetelés. Télen segít a meleget bent tartani, nyáron pedig nem engedi felmelegedni a belső teret. Emellett a homlokzati vékonyvakolat védelmet nyújt az épület szerkezetének. Megóvja az időjárás viszontagságaitól, így hosszú távon képes lesz megőrizni a tökéletes állapotot.

A megjelenés is fontos, ezért is érhetőek el széles szín- és textúraválasztékban.

Speciális vakolatot is választhatunk

Ott van például a Héra Dryvit Siloxan, ami nem egy szimpla dekorációs vékonyvakolat. Speciális összetételének köszönhetően rugalmas, így minimalizálja a repedések kialakulását. Szilikonadalék is található benne, ami miatt vízlepergető és hidrofób felületet hoz létre. Ez csak egy példa a sok közül, ezért is ajánlott alaposan felmérni a lehetőségeket vásárlás előtt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Tudok a gyerekek fejével gondolkodni” – így tervezte meg Katkics Tamás Kecskemét legújabb bölcsődéjét

„A gyerekek még úgyis a mesék világában élnek, hátha a csoportszoba lesz majd a palotájuk, a kastélyuk vagy éppen...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version