fbpx
25 C
Kecskemét
2024. szeptember 27., péntek

FRISS HÍREK

Kecskemét környéki településeket helyez fókuszba a KecsUP legújabb közösségi csoportja

- Advertisement -

Korábban beszámoltunk arról, hogy egy projekt keretein belül több új Facebook-csoportot is indít a KecsUP. Az első ilyen közösség a Szórakozás és kikapcsolódás – Kecskemét nevet kapta, a második, most induló csoport pedig Kecskemét agglomerációja néven jött létre.

A Kecskemét agglomerációja csoport legfőbb célja, hogy a Kecskemét vonzáskörzetébe tartozó települések legfontosabb eseményeit, történéseit, fejleményeit egy helyen gyűjtsük össze. Az alábbi települések híreivel foglalkozunk kiemelten: Ágasegyháza, Ballószög, Fülöpjakab, Helvécia, Hetényegyháza, Jakabszállás, Katonatelep, Kerekegyháza és Kunszállás.

A KecsUP egy projekt keretein belül SZERTEÁGAZÓ TÉMÁKBAN és IRÁNYOKBAN TÖBB FACEBOOK-CSOPORTOT IS LÉTREHOZ, amit ITT lehet nyomon követni!

A csoport céljai között szerepel az is, hogy ne csak mi tájékoztassunk, hanem egy olyan összetartó közösséget hozzunk létre, akik segíteni, támogatni és informálni szeretnék a tagokat.

A csoport moderálását a KecsUP végzi, ezért kizárólag az irányelveknek megfelelő tartalmakat várjuk: sértő, bántó megjegyzéseket, hirdetéseket nem áll módunkban elfogadni.

Nem csupán a háttérből fogunk figyelni, természetesen azokat a cikkeinket, videóinkat és riportjainkat is közzé fogjuk tenni a csoportban, amelyek közvetlenül ide kapcsolódnak. Eddig is kiemelten foglalkoztunk Kecskemét vonzáskörzetével: korábban többek között beszámoltunk arról, hogy felmentették tisztségéből a pedofil-ügyben érintett szabadszállási jegyzőt, megrendezték az I. Hetényegyházi betyártalálkozót és kézművesvásárt, kivágják a nyárfákat a katonatelepi véderdőben, és elszállították a Kutyapárt által felújított buszmegállót Helvécián.

CSATLAKOZZ A KECSKEMÉT AGGLOMERÁCIÓJA CSOPORTHOZ ÉS LÉGY AKTÍV TAGJA A KÖZÖSSÉGnek!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„A kocsmák ideje szép lassan, de biztosan lejár” – interjú a Szívós borozó tulajdonosával, Tóth Imrével

Eltűnőben van a klasszikus kocsmakultúra, mára szinte csak törzsvendégek járnak Kecskemét egyik legrégebbi kocsmájába, a Szívós borozóba. Tóth Imrével,...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...