fbpx
11.4 C
Kecskemét
2024. szeptember 17., kedd

FRISS HÍREK

Novák Katalin a születésszám csökkenése ellen fog küzdeni

- Advertisement -

Novák Katalin egykori köztársasági elnök az XY Worldwide nevű szervezet vezérigazgatójaként folytatja pályafutását – jelentette be az X-en.

A civil szervezet egyik társalapítója is Novák, és a világszerte csökkenő születésszámokra szeretne „úttörő megoldásokat” kidolgozni. A korábbi családügyi államtitkárból lett köztársasági elnöknek szívügye volt az alacsony születésszám elleni küzdelem. Akkor többek között kérdőívekkel próbálta hangsúlyozni a családalapítás fontosságát.

Novák Katalin a kegyelmi ügy miatt mondott le a köztársasági elnöki pozíciójáról február 10-én. A pápa tavalyi látogatására hivatkozva adott kegyelmet K. Endrének, aki pedofil bűncselekmények eltussolásához asszisztált a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyetteseként. Ez a döntés ellentétes volt a Fidesz legfontosabb politikai üzenetével, a gyerekek és a családok védelmével, ezért is váltott ki nagy felháborodást.

Hasonló cikkünk:  Most mindenki az árvízvédelemre összpontosít

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nem a júliusi volt az első öngyilkossági kísérlete a kecskeméti gondozóházban elhunyt idős asszonynak

A Blikk számolt be elsőként arról a napokban, hogy még július végén egy idős nő önkezével vetett véget életének...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...