Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Novák Katalin a születésszám csökkenése ellen fog küzdeni

- Advertisement -

Novák Katalin egykori köztársasági elnök az XY Worldwide nevű szervezet vezérigazgatójaként folytatja pályafutását – jelentette be az X-en.

A civil szervezet egyik társalapítója is Novák, és a világszerte csökkenő születésszámokra szeretne „úttörő megoldásokat” kidolgozni. A korábbi családügyi államtitkárból lett köztársasági elnöknek szívügye volt az alacsony születésszám elleni küzdelem. Akkor többek között kérdőívekkel próbálta hangsúlyozni a családalapítás fontosságát.

Novák Katalin a kegyelmi ügy miatt mondott le a köztársasági elnöki pozíciójáról február 10-én. A pápa tavalyi látogatására hivatkozva adott kegyelmet K. Endrének, aki pedofil bűncselekmények eltussolásához asszisztált a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyetteseként. Ez a döntés ellentétes volt a Fidesz legfontosabb politikai üzenetével, a gyerekek és a családok védelmével, ezért is váltott ki nagy felháborodást.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Tudok a gyerekek fejével gondolkodni” – így tervezte meg Katkics Tamás Kecskemét legújabb bölcsődéjét

„A gyerekek még úgyis a mesék világában élnek, hátha a csoportszoba lesz majd a palotájuk, a kastélyuk vagy éppen...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version