Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Okoseszközök az EKG diagnosztizálásban

- Advertisement -

Több olyan eszköz is elérhető ma már, amelyek öndiagnosztikára alkalmasak, és otthon vagy sportolás közben nyújtanak segítséget a szívünk állapotának megfigyelésében. Ezek a készülékek teljes mértékben megfelelnek modern korunk minden elvárásának.

Okoseszközök az egészségmegőrzésben

Miután a hétköznapi életben elterjedtek az okoskészülékek, -telefonok és -televíziók, egyre nagyobb igény kezdett mutatkozni az egészségügyi adatok okoskészüléken történő nyomon követésére is. A Smartmedical Viatom okos EKG-készülékei megfelelnek ezeknek az elvárásoknak.

Nem csupán mérik és tárolják az adatokat, hanem képesek más készülékekkel (telefonnal, számítógéppel) is kommunikálni, így a mért eredményeket akár a kezelőorvosunkkal is könnyedén meg tudjuk osztani.

Ez hatalmas segítséget jelent a diagnosztizálásban, hiszen akár folyamatos eredményeket is tudunk a szakorvossal közölni.

Orvostechnikai eszköz

A Viatom által gyártott okos EKG-készülékek besorolásuk szerint orvostechnikai eszköznek minősülnek. Mindezt a rendkívül pontos mérési eredményeknek köszönhetik, melyek elérik a 99%-os pontosságot.

Ezen keresztül pedig hatékonyan támogatják a kezelőorvosok munkáját és segítik a pontos diagnózis felállítását, ezzel pedig a helyes kezelési terv kialakítását.

Mindegyik Viatom okos EKG készülék rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal, klinikai vizsgálatokkal és EU-regisztrációval. Klinikailag validált értéket állítanak fel. Mindezeknek köszönhetően a tengerentúlon már számos díjat elnyertek.

Mire való az EKG-diagnosztika?

Ezek az eszközök nagy pontosságú mérésekkel segítenek a szív- és érrendszeri megbetegedések kontrollálásában, de ugyanígy a megelőzésben is nagy szerepet kapnak. Az egészséges szívműködést is nyomon követhetjük velük, és egyértelmű eredményt kaphatunk a legapróbb eltérésekről is, amelyekkel rögtön orvoshoz fordulhatunk. Így nem akkor kezdődik meg a kezelés, amikor már kialakult a betegség, hanem jóval előbb, amikor még lehetőségünk van megelőzni annak kialakulását.

Egy műtét utáni regenerációs időszakban is támogatást nyújtanak a szív működésének folyamatos monitorozásán keresztül. Sportolók számára is kifejezetten javasolt az okos EKG-eszközök használata, mert így képet kaphatunk a fokozott terhelés alatti állapotunkról.

Ha csak meg akarjuk nyugtatni magunkat, biztosak akarunk lenni abban, hogy szívünk működése egészséges, akkor is jó választás egy Viatom okos EKG.

Az okos EKG-k használata

A készülékeket otthoni használatra fejlesztették ki, és akár azonnali diagnózis felállítására is alkalmasak lehetnek. Az egyszerű mérésen túl pedig képesek kommunikálni más okoseszközökkel Bluetooth-on vagy wifin keresztül, így a mérések eredményei tárolhatók és továbbíthatók lesznek.

Akár sportoláshoz, akár otthoni használatra szeretnénk okos EKG-készüléket, a Viatom termékei megbízható megoldást jelentenek a mindennapokban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Nézd meg kisfilmünket a szociális farmot megálmodó szentkirályi házaspárról!

A Göblyös-házaspár néhány éve megvásárolt egy tanyát Szentkirály külterületén. Most minden igyekezetükkel azon vannak, hogy egy szociális farmot hozzanak...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version