Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

A közmédia vidéki stábtagja nyilatkozott, mint „hiteles honpolgár”

- Advertisement -

Az M1 Híradó egyik tudósítása kedden arról szólt, hogy újabb Nemzeti Konzultációt indít a Fidesz. Az ilyen anyagokban a kiegyensúlyozottság jegyében érdemes az úgynevezett átlagemberek véleményét is megkérdezni. A Zalaegerszegi Televíziónak sikerült a saját operatőrét megszólaltatnia.

Több helyi tévé is szerződésben áll az MTVA-val, így a zalaegerszegi is (a kecskeméti is szerk.), így rendszeresen ellátják megrendelt anyagokkal az M1 hírcsatornát, az M2 Petőfi TV-t, a DUNA TV-t, az M4 sportcsatornát, valamint az M5 kulturális csatornát.

Valószínűleg meggyűlhetett a vidéki stábnak a baja a tökéletes nyilatkozó felkutatásával, ugyanis a zalaegerszegi riportjaikat felvevő operatőrnek kellett elmondania a kormány új lakástámogatási programjáról, hogy „mindenféle segítség az jó segítség nekünk is, hiszen most a párommal most éppen egy albérletben lakunk, és szeretnénk elindítani a saját életünket most már nagybetűsen.

A Zalaegerszegi Televízió honlapja szerint a riportban megszólaló Fábián Martin a csatorna műszaki munkatársa. Ez nem az első alkalom, hogy Fábián Martint szerepeltették: 2022 elején például vele mutatták be, milyen népszerűek a helyi kórházban a regisztráció nélküli oltási napok.

via 444.hu

- Advertisement -
Exit mobile version