fbpx
9.4 C
Kecskemét
2024. október 16., szerda

FRISS HÍREK

Ahogy a Bëlga megénekelte: „mi választottuk őket, minket képviselnek!”

- Advertisement -

Végigkövettük kedden délután a kecskeméti közgyűlés alakuló ülését, kezdve az új SZMSZ elfogadásától a  polgármester 2024-29-es programjának ismertetésén, az alpolgármesterek urnás-fülkés titkos (vagy nem is annyira titkos?) megszavazásán, az illetményekről, költségtérítésekről való voksolásokon és az eskütételeken át egészen a lépcsőn való fotózkodásig.

Az egyes témákról természetesen bővebben is beszámolunk (egy cikket már írtunk is a képviselő-testület új szervezeti és működési szabályzatáról, ennek értelmében a napirend előtti felszólalások megszűnnek, helyettük napirend utániak lesznek majd).

Addig is összeválogattuk a legjobb képeinket a testületi ülésről.

Ja, és ha valakinek nem rémlene, a címbeli idézet – „mi választottuk őket, minket képviselnek!” – a Bëlga klasszikus, még 2004-ből való Képviselő boogie-ja végén hangzik el (az ott felsorolt politikusok jó részének neve a fiatalabbaknak valószínűleg már ismeretlen lehet).

Hasonló cikkünk:  Nézd meg kisfilmünket a szociális farmot megálmodó szentkirályi házaspárról!

Ahogy mondani szokás, ezzel a pörgős és vidám dallal kívánunk hasznos munkát a képviselő-testület tagjainak az elkövetkező négy és fél évre, a kecskemétieknek pedig azt, hogy 2029-re a város még sokkal élhetőbb és szerethetőbb legyen. Az új közgyűlés tevékenységéről rendszeresen beszámolunk majd a KecsUP-on.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Gera Zoltán lehet a Kecskeméti TE következő vezetőedzője

Korábban beszámoltunk arról, hogy a KTE október 15-én kedden felmentette a vezetőedzői poszttal járó munkavégzése alól Szabó Istvánt. Egybehangzó...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...