Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Magyar Péter: a Tisza ellen Duna néven szervezkednek ellenzéki képviselők

- Advertisement -

„Duna Párt vagy Egyesület néven hoznának létre egy kooperációt, amivel a Tisza ellen szervezkednének” – mondta Magyar Péter a Telexnek adott interjújában.

Magyar szerint a Tisza Párt ellen azért szervezkednek, és azért hozta elő például Hadházy Ákos is még a Diákhitel Központ vezetőjeként aláírt szerződéseit, mert van egy szerveződés Budapesten, amiben több inkumbens országgyűlési képviselő, köztük párbeszédesek, momentumosok és MSZP-s képviselők „zsarolási potenciált” építenek a túlélésük érdekében – tette hozzá Magyar.

„Hadházytól, Karácsony Gergelyen át, Csárdin, Hajnal Miklóson és Szabó Tímeán át mindenkit próbálnak összelapátolni” – mondta Magyar. Szerinte a DK mellett ezzel a szervezettel akarják majd a Tiszát zsarolni, hogy néhány mandátumot megszerezzenek a 2026-os parlamenti választáson is.

„Most már az sem számít, hogy melyik pártból jöttek, csak az a cél, hogy sikerüljön a koncot megtartani”, de a „visszalépéses játékokba” a Tisza nem megy bele – tette hozzá Magyar. „Jó Duna Pártot és Duna Egyesületet, a Tisza akkor is áradni fog 2026-ban” – mondta.

„Magyar Péter képviselő úr olyan butaságot mondott ma rólam a Telex műsorában, hogy muszáj elszámolnom tízig – de lehet, hogy ezerig –, nehogy valami olyat írjak hirtelen felindulásomban, amit később megbánok” – reagált Hadházy Ákos a Facebookon. A független képviselő korábban azt mondta, komoly kérdéseket vet fel, hogy Magyar lendületből leárulózza azokat, akik nem értenek vele egyet.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megáldották, átadták, elfoglalták a közel háromszoros áron elkészült új kecskeméti nővérszálló épületét (videóval)

A 2022-ben bejelentetthez képest közel háromszoros áron, mintegy másfél milliárd forintból épült meg a csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version