fbpx
13.3 C
Kecskemét
2024. október 4., péntek

FRISS HÍREK

Matolcsy Ádám dubaji villát bérelt a pálmafa alakú szigeten

- Advertisement -

1242 négyzetméter, 5 hálószoba, két szint, medence és saját tengerpart-szakasz – ezek az MNB elnök fia, Matolcsy Ádám által bérelt, 3,5 milliárd forint értékű luxusvilla adatai, ami az Egyesült Arab Emirátusokban, Dubaj pálmafa alakú szigetének egyik ágán található.

A Matolcsy által választott kétszintes rezidencia egyike a sziget „Signature Villa” névre keresztelt ingatlanjainak, aminek a bérleti díja egy évre 56 millió forintnak megfelelő dirham, emellett még 1,5 millió forintot lehet fizetni a takarításért, szemétszállításért, vagy az informatikai szolgáltatásokért.

A Future Holding tulajdonába került a villa öt nappal azelőtt, hogy Matolcsy Ádám kibérelte volna azt, a cég pedig több szálon is kötődik a jegybankelnök fiához. A Future Holding több dubaji ingatlannak is a tulajdonosa, 2018 őszén, akkori árfolyamon nagyjából 1,1 milliárd forintért vett meg egy, a One at Palm Jumeirah nevű épület kilencedik emeletén található luxusingatlant, másik három ingatlant pedig 1,3 milliárd forintért vásárolt meg, de utóbbiak nem köthetők egyértelműen a Matolcsy-körhöz.

Hasonló cikkünk:  Öt év után történik valami a trieszti magyar kikötőben

via Direkt36

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megáldották, átadták, elfoglalták a közel háromszoros áron elkészült új kecskeméti nővérszálló épületét (videóval)

A 2022-ben bejelentetthez képest közel háromszoros áron, mintegy másfél milliárd forintból épült meg a csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...