Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Minőségi, megbízható létrák a balesetek elkerülése érdekében

- Advertisement -

A hírekben is gyakran szerepel, hogy az otthon elvégzett, házon belüli vagy ház körüli munkálatok esetében sajnos nem ritkák az apró balesetek, és az azzal járó sérülések. Ezeknek egy jelentős százaléka adódik a nem megfelelő minőségű, vagy nem megfelelően alkalmazott létra használatából.

A Penta Elektriknél számos alumínium létra kapható, kizárólag megbízható gyártóktól, amik gondoskodnak róla, hogy aki egyszer felmászik rajtuk, sértetlen állapotban le is jöjjön.

Egy minőségi létra egy életre szól

Létrák esetében a minőségnek különösen nagy jelentősége van. Mint a termékek nagy részénél, itt is elmondható, hogy anyagi szempontból megéri az egyszeri nagyobb kiadás, hiszen hosszú távon többszörösen megtérül azáltal, hogy nem kell évente újat venni. Amennyiben odafigyelnek rá, egy ilyen kellék egy életen át szolgálhatja a tulajdonosát, gyakori igénybevétel mellett is.

Létrák esetében fontos hozzáfűzni, hogy a költséghatékonyság csak az egyik, ráadásul nem is a leglényegesebb szempont. Mivel ennek az eszköznek a segítségével sokszor veszélyes munkavégzés folyik, a felhasználó testi épségének megőrzése érdekében kritikus jelentőséggel bír, hogy a létra minőségi alapanyagokból, minőségi kivitelezéssel készüljön.

A Krause márkáról röviden

A Krause egy jól ismert német vállalat, amelynek története az 1900-as évek legelejére nyúlik vissza. A cég kezdetben elsősorban ipari célokra szánt létrák és állványok gyártására specializálódott. A német mérnöki precizitás és a minőségi alapanyagok használata gyorsan a márka ismertetőjegyévé vált. Az ipari forradalom időszakában sikerült kiemelkedni a versenytársak közül az innovatív megoldásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően.

A Krause termékpalettája folyamatosan bővült, miközben továbbra is elsődleges szempont maradt a minőség és a biztonság. A márka népszerűvé vált az építőiparban, a karbantartási és szerelési munkákat végző szakemberek körében.

A nemzetközi terjeszkedés során a német vállalat nem engedett a minőségből és a precíz kivitelezésből, ennek köszönhetően globálisan is hamar nagy népszerűségre tett szert és megőrizte hírnevét.

Legújabb fejlesztések

A Krause nemrégiben jelentős fejlesztéseket hajtott végre a platformlétráin. Ezeket a termékeket kiegészítették az R13-as csúszásmentességi osztályú lépcsőkkel és platformokkal, ami még tovább növeli a biztonságot és a kényelmet munka közben. Az új korlátok is javítják a stabilitást, valamint kialakításuknak köszönhetően egyszerűbbé teszik az összeszerelést.

Ezek a létrák ideálisak ipari, kereskedelmi és raktárban végzett feladatokhoz, ahol fontos a magas szintű biztonság és hatékonyság. Ezeket a modelleket úgy tervezték, hogy akár 4 méteres magasságban is kényelmes és stabil munkavégzést tegyenek lehetővé. 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sok a panasz a vendégmunkásokra és a munkásszállókra a Vacsiközben, indítványt adott be a képviselő

Hangosan mulatoznak és az ablak alatt dohányoznak a vendégmunkások, ez zavaró és félelemkeltő az idősek és a gyermekes családok...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version