fbpx
3.4 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

A jövő hétnél előbb nem lesz szúnyogirtás Kecskeméten

- Advertisement -

A katasztrófavédelem szóvivőjénél arról érdeklődtünk, hogy mikor várható Kecskeméten a szúnyogirtás. Az eredeti június 17-én ugyanis a szél miatt nem szálltak fel a gépek, a következő két napon, tehát a tartalék napokon pedig esett az eső.

Mukics Dániel őrnagy arról informálta hírportálunkat, hogy ilyen esetben leghamarabb csak a következő héten lehetséges a munka. Az önkormányzatokat ugyanis újra értesíteniük kell a gyérítésről, ehhez pedig kell valamennyi idő. Tehát ha az időjárás megengedi, akkor a jövő héten szállnak majd fel a repülőgépek. Tehát 3 napig még biztosan nem lesz szúnyogirtás Kecskeméten.

A szóvivő addig is azt javasolja, hogy a házak körül öntsük ki mindenből a vizet, mert egy-egy kaspóban, vödörben ezer számra fejlődhetnek ki újabb szúnyogok.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...