fbpx
-1.3 C
Kecskemét
2023. február 8., szerda

FRISS HÍREK

Állítsuk meg Brüsszelt! Újabb kecskeméti útra adott pénzt. Ez veszélyes!

A kormányzati szinten agyon szidott EU, a “bevándorláspárti” uniós vezetés, a hanyatló nyugat újabb kecskeméti út megépítésére adott pénzt. Bár Kecskemét is tele volt korábban az Állítsuk meg Brüsszelt! táblákkal.

Itt húzódik majd a Gábor Dénes út

A napokban kezdődött el annak az útnak az építése, jobban mondva annak előkészítése, amely a Decathlon körforgalmat összeköti majd a helvéciai úttal és megy el a transzformátorüzem előtt.

Most itt egy földút van, itt fognak aszfaltozni. Azt remélik az új úttól, hogy tehermentesíti a szinte már járhatatlan Beretvás közt. Ez a hír persze az ott lakóknak örömhír, de ha minden kadafalvi és ballószögi átszokik az új útra, akkor pontosan akkora lesz a forgalom itt, mint most a Beretváson. Igaz, kezdetben biztosan jobb minőségű és szélesebb úton.

Hasonló cikkünk:  Igazságtalanul is büntet a kadafalvi közlekedési lámpa

Uniós és hazai támogatással valósul meg 100%-os finanszírozásban. 575 millió forintból épül meg az út, amely Gábor Dénes nevét viseli majd és 642 méter hosszú lesz, valamit 7 méter széles. Ebből elágazik majd a 133 méter hosszú és 6 méter széles Rosta utca. Az utak mellett szikkasztó árkok lesznek.

Hasonló cikkünk:  Napokon belül elszállíthatják a roncsautókat a 445-ös főút mellől

A munka már láthatóan el is kezdődött, legelőször a közműveket rendezik a tereppel együtt. Úgy számolnak, hogy egy év múlva lehet majd közlekedni az új utakon. Mivel a Fidesz-KDNP megnyerte itthon az EP választást, ezért a bevándorlás megállt, így migránsok nem fogják koptatni az új aszfaltot.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...