fbpx
6.6 C
Kecskemét
2022. december 7., szerda

FRISS HÍREK

Gyűjtsük össze Kecskemét legbosszantóbb úthibáit!

Mozgalmat indít a KecsUP! Szerkesztőségi e-mail címünkre várjuk azokat a fotókat, amelyek a város legdurvább úthibáit mutatják meg. Pár sort is várunk a fotók mellé, hogy hol található a hiba és mióta. Ezeket folyamatosan közöljük, ha kell névtelenül ( aki ezt kéri, írja bele a levélbe ).

Ide várjuk a leveleket:

szerkesztoseg@kecsup.hu

Segíteni szeretnénk a közlekedőknek, hogy hol vigyázzanak. Valamint megmutatni az illetékeseknek, hogy hol lenne érdemes kijavítani a hibákat.

Kezdetnek mutatunk is pár fotót. Úgy illik, hogy a szerkesztőség kezdje a felsorolást, hát tessék.

Minket nagyon bosszant ez a kadafalvi úthiba a Darázs utca és a Boróka utca kereszteződésében. Főként az itt kanyarodó buszok kiverték az egyik szegélytéglát, amelyet nem pótoltak. Helyette olykor zúzalékkal töltik fel a lyukat, amely elég gyorsan eltűnik, és marad megint az abroncsgyilkos, éles perem. Ha itt valaki a táblánál áll a Darázs utcában, miközben a Borókáról valaki kanyarodik, akkor a kis hely miatt óhatatlanul elkapja ezt az éles peremet, és csak a szerencséjén múlik, hogy lesz-e sérülés vagy sem.

Hasonló cikkünk:  Király Roland: Levicky Cirill egy tehetségtelen ember

Nem volt ilyen szerencséje annak a kecskemétinek, aki a Beretvás közben kapott defektet egy kátyú miatt.

 

 

 

Az egyik Facebook csoportba töltötte fel az esetét, és a KecsUP-nak is megengedte, hogy használjuk a fotóit, mert segíteni szeretne másoknak. Beszámolója szerint mások is kaptak már ezen az úton defektet. Ezt saját történetére emlékezve meg tudja erősíteni e sorok írója is.

Hasonló cikkünk:  Több a rendőr, mint tíz éve, de kevesebb, mint két-három esztendeje

Amúgy nem olyan régen foltozták a Beretvás közt, de már megint futóműgyilkos állapotban van. Lehetséges, hogy nem a folyamatos foltozás a megoldás.

 

 

 

Mi is fotóztunk finom kis lyukakat a beretvás közön. Az első rögtön az, ahol az előző defekt történt.

Vajon meddig lesz kint ez a tábla az útjavítás helyett?

Szóval, várjuk a hasonló fotókat, történeteket!

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...