fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Lejer Zoltánt ajánlja kecskeméti ellenzéki polgármesterjelöltnek Márki-Zay Péter

- Advertisement -

A Mindenki Magyarországa Mozgalom honlapján jelent meg: Lejer Zoltánt támogatja Kecskeméten a hódmezővásárhelyi polgármester által irányított formáció. Márki-Zay Péter elnök mellett a mozgalomban dolgozik még Hadházy Ákos, Magyar György, Kész Zoltán és az a Lukács Katalin, aki megelégelte a KDNP és a kormány politikáját, majd kormányellenes tüntetéseken szólalt fel.

Lejer Zoltán a Jobbik Bács-Kiskun megyei regionális igazgatója. 2018-ban a párt országgyűlési képviselőjelöltje volt a Bács-Kiskun megyei 1. számú választókerületben. 2014-ben a kecskeméti önkormányzati választáson a 11. választókerületben indult a párt színeiben.

Telefonon értük el Lejer Zoltánt, aki elmondta, hogy éppen ma lesz Budapesten egy esemény, ahol a mozgalom bemutatja az általa támogatott személyeket, és javasolja őket a települési szintű ellenzéki együttműködések polgármesterjelöltjeinek. Ezen a rendezvényen Márki-Zay Péter is beszédet mond, és lesz egy közös fotózás is. A mozgalom ajánlása azonban nem jelenti automatikusan azt, hogy Lejer Zoltán lesz a kecskeméti ellenzék jelöltje, de egy fontos mérföldkőnek tekinthető a bejelentés. Úgy tudjuk, hogy most már bármelyik pillanatban megnevezheti tényleges polgármesterjelöltjét Kecskeméten a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MSZP.

Hasonló cikkünk:  Bács-Kiskunban több tízezer lakás áll üresen, Kecskeméten több mint 8 ezer

A mozgalom honlapja szerint Bács-Kiskunban Kecskemét mellett Kalocsán, Kiskunmajsán és Baján van még az MMM által támogatott polgármesterjelölt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...