fbpx
14 C
Kecskemét
2022. május 16., hétfő

FRISS HÍREK

Megszólalt a történtekről Zsuzsa, akit fényes nappal akart kivégezni volt élettársa

A testőrének és a lélekjelenlétének köszönheti az életét Zsuzsanna, akit volt élettársa akart kivégezni fényes nappal egy forgalmas kecskeméti áruházban.

A férfi nem tudta feldolgozni, hogy 22 év után zátonyra futott a kapcsolatuk, s minden bizonnyal emiatt vette a fejébe: a boltjában lövi le gyermeke anyját. Szerencsére Zsuzsanna, mint azt lapunknak elmondta, tudta, hogy volt élettársa azért jött, hogy lelője. A férfi ugyanis a gyilkossági kísérlet előtt többször megfenyegette a szerelmét azzal, hogy a lányuk egyedül marad majd – írja a Blikk online.

– Számítottam rá, hogy megteszi. Agresszív volt, soha nem tudta elviselni, ha a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan ő szerette volna – mondta lapunknak alig néhány órával a történtek után Zsuzsanna, aki részletesen elmesélte, hogyan menekült meg a haláltól.

– Három hónapja hagytam el, két hónapja kezdődtek a zaklatások. Már akkor is összerezzentem, amikor a telefonom megcsörrent: gyomorgörcsöm volt, reszkettem. Feljelentettem őt a rendőrségen, ám tudtam, hogy veszélyben vagyok – sóhajtott a nő, aki úgy döntött, felkeres egy biztonsági céget és személyi testőrt kér maga mellé.

Hasonló cikkünk:  Ilyen volt a kecskeméti majális - VIDEÓ

– Keddtől vigyáztak rám, szerda délelőtt pedig megjelent a boltban. Fegyvert rántott és célba vett – idézte fel Zsuzsanna a rettenetes pillanatokat.

A férfi a boltba lépve közölte a biztonsági emberrel, hogy menjen ki, vele nincs baja. A testőr azonban nem engedett, dulakodni kezdett a férfival.

– Azonnal gázspray-t ragadtam, és addig fújtam felé, míg ki nem fogyott – mondta még mindig zaklatottan a nő, aki bár ki tudott volna menekülni mindeközben, ám helyette a fegyveres férfira vetette magát hátulról. Mint mondja, úgy érezte, nem menekülhet el, hiszen a testőr az életét adná érte. A lövés Zsuzsanna elmondása szerint dulakodás közben dördült el.

Hasonló cikkünk:  4 éve több volt a nem-Fidesz szavazó Kecskeméten, mint 2022-ben, mutatjuk az okokat

– Két töltény volt a fegyverben, három pedig a zsebében – tette hozzá.

A környékbeli boltosok szerint hatalmas pánik tört ki, amikor a fegyver elsült. Az emberek fejvesztve kezdtek el menekülni az épületből.

A rendőrség elfogta a lövöldözőt, aki ellen emberölési kísérlet miatt indítottak büntetőeljárást.

Blikk

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...