fbpx
19 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

A Szövetség jelöltje felvetette, és máris csinálják a Vacsi köz burkolatát

- Advertisement -

Néhány napja írtuk meg, hogy a 7-es választókerületben dr. Tóth Szilárd a Szövetség a Hírös Városért Egyesület jelöltje. Programjának egyik pontja a környék egyik égető problémája, a rossz állapotban lévő Vacsi köz. Egészen pontosan az, hogy a kátyúzgatás helyett új burkolatra van itt szükség.

Láss csodát, az önkormányzat most közölte, hogy a mai nappal elkezdődik itt a munka, amely várhatóan november 22-ig tart. A Bethlen körúttól a Sosztakovics utcáig csinálják meg a burkolatot.

Ha jelöltként ilyen erős az érdekérvényesítő képessége dr. Tóth Szilárdnak, talán érdemes lesz képviselőnek megválasztani. Úgy még többet tehet a körzetért.

Reméljük érzi a kedves olvasó a fricskát. Nyilván már egy ideje betervezték a munkát. Az időzítés azonban parádés. Vélhetően nem ez lesz az egyetlen, amit éppen a kampány kellős közepén kezdenek el vagy adnak át. Fricska ide vagy oda, a Szövetség támogatását érdemes megfontolni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...