fbpx
12.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Az 1. számú választókerület közös ellenzéki képviselőjelöltje: Bodrozsán Alexandra

- Advertisement -

Az 1. számú választókerület az egyik olyan kerület, amelynek biztosan új képviselője lesz. Hiszen a jelenlegi képviselő nyilvánosan bejelentette, hogy nem indul újra a választáson. Változás lesz a kerület méretében is, mivel a szétdarabolt árpádvárosi kerületből jócskán kapott.

Egyeztetés Lejer Zoltánnal, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjével

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület színeiben Bodrozsán Alexandra száll itt versenybe

A fiatal jelölt nagy lelkesedéssel készül az októberi megmérettetésre.

Első feladatai között szerepel majd, hogy a több helyről kitiltott kutyáknak futtatókat létesít a körzetben.

Hiszen kihasználatlan terület van, csak funkcióval kell ellátni. No meg kukákkal a kutyapiszoknak. A Petőfi Park és a Temes tér az a két hely, ahol a kutyások úgy sétáltathatnák kedvenceiket, hogy másokat nem zavarnának és veszélyesek sem lennének másokra.


Egy másik feladatának tekinti Bodrozsán Alexandra az Énekes utcai egykori játszótér újraélesztését.

A benzinkút mögötti területen korábban volt egy, de a csatlakozás után az EU új szabályokat követelt. A megfelelés helyett inkább lebontották, azóta üresen áll a terület.

„A mostani képviselő sokszor megígérte, de teljesíteni nem tudta. Ideje, hogy megépüljön itt egy játszótér.” – nyilatkozta a Kecsupnak a képviselőjelölt.


Az Új utakon szlogent figyelembe véve a Szent Miklós utcában lakók és közlekedők javára Bodrozsán Alexandra kiegyenesíttetné a nosztalgikus, macskaköves utat.

Ugyan hangulatosak a sárga kövek, de közlekedni rajtuk egyre inkább kihívás. Megtartva az utca jellegzetességét, a kövek felszedésével és kiegyenlített lerakásával tüntetné el a hepehupákat a Szövetség a Hírös Városért Egyesület jelöltje.

Hasonló cikkünk:  Heteken belül érkezik a postaládákba az NVI-értesítők a június 9-i EP- és önkormányzati választásra

Őseink és hőseink tiszteletére az eddiginél nagyobb mértékben, és nem csupán kirakatszerűen újítaná fel a Szentháromság temetőt Bodrozsán Alexandra.

„Bár a bejárat közelében kétség kívül szebb lett a temető, úgy vélem, hogy minden itt nyugvó megérdemli, hogy ne gazos, erdős, rendezetlen, esetleg szemetes környezetben legyen a sírja.” – véli a képviselőjelölt. Ezért a teljes temető környezetének rendbetételét tűzte ki célul.


Mivel az utak állapota minden kecskemétit érint ( leginkább bosszant ), ezért létrejön majd a körzet lakossági kátyútérképe, amelyen mindenki jelölheti az általa felfedezett úthibát, az illetékesek ez alapján tudják majd prioritásokkal elvégezni a javításokat. Valamint nyomásérzékelőt szereltetne az úttest alá azokban a kereszteződésekben, ahol most képtelenség kihajtani az Izsáki útra.

Ezzel felszámolná Bodrozsán Alexandra azt a trükköt, amely során a várakozó autós kiszáll és az Izsáki úton átmenő zebránál megnyomja a gombot, majd visszaszáll az autóba és várja, hogy végre pirosra váltson a lámpa az Izsáki úton haladóknak és így kihajthasson.

Bodrozsán Alexandrát támogatja a DK, a Jobbik, az LMP, a Párbeszéd, az MSZP, a Momentum és egyéb szervezetek is.

Bodrozsán Alexandrát itt követheti:

https://www.facebook.com/bodrozsan.alexandra.szovetseg/

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...