fbpx

FRISS HÍREK

Belebuzizott a levegőbe a kecskeméti Mi Hazánk – azért ők is szeretik a Coca-Cola termékeket

- Advertisement -

A Coca-Cola legújabb kampányával magára haragította azokat, akik ha máglyára nem is vetnék a homoszexuálisokat, de nem szívesen szívnak velük egy levegőt. Pláne nem kortyolgatnák együtt a cég valamelyik üdítőjét. Egy fideszes képviselő azonnal el is határolódott termékeitől és bojkottra szólított fel. Merthogy a cég olyan plakátokat készített, amelyen azonos neműek szeretik egymást ( persze korábban sok reklámban meg hetero párok voltak )

A bojkotthoz most csatlakozott a kecskeméti Mi Hazánk is. Közleményükben azt írják, hogy

„Felelős városvezetés ezt nem hagyhatja válaszlépés nélkül, ezért felszólítjuk Kecskemét város önkormányzatát, hogy haladéktalanul kezdje meg a hűsítő programot! Vizsgálja felül a városi, önkormányzati rendezvényeken megjelenő Coca-Cola termékek megjelenését és zárja ki minden olyan hivatalos/nem hivatalos eseményről, aminek megrendezéséhez költségvetési pénz, vagy bármilyen Kecskeméti erőforrás felhasználása szükséges! (Főtéri rendezvények, egyetemi események, önkormányzati ülések, fogadások stb)”

Hasonló cikkünk:  Szoboszlay Eszter: Jöhet a filmkészítés – támogatásban részesült a Találkozás animációs film

Mert szerintük most a Coca-Cola háborút intézett a társadalom ellen, a családok ellen és a kereszténység ellen. Természetesen elutasítanak minden homoszexuális propagandát.

A közlemény megírásakor nem zavarta Faragó Dániel kecskeméti elnököt, hogy egy hónapja a párt kongresszusán hűsítőként Coca-Cola terméket ittak. Az általa posztolt fotón jól látszanak a Natur Aqua vizek.

Kattintson az alábbi fotóra, akkor nagyobban is láthatja!

Most akkor bort isznak és vizet prédikálnak? Vagy vizet isznak és másik vizet prédikálnak? Esetleg csak mostantól ördögtől való a Coca-Cola? Korábban még trendi ital volt? Akár a Coca-Cola termékeket felvonultató EFOTT Fesztiválon bulizó Mi Hazánk Mozgalomnak is?

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...