fbpx
11.4 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Nem lett kész a felújítás – elmaradt a tanévnyitó Hetényben

- Advertisement -

Egy szülő tájékoztatta hírportálunkat arról, hogy különösen sikerült az évnyitó a hetényi iskolában. Egészen pontosan: elmaradt. Szabadtérre készítették elő az ünnepséget, ki is volt pakolva minden. De jött az eső, ami áthúzta az elképzeléseket. B terv pedig nem volt. Információink szerint azért nem lehetett B terv, mert a tornateremben a felújítás ( nyílászáró, szigetelés ) kellékei vannak, mivel nem lettek készen a munkával. Ezért mindenki hazament. Az igazgató a Facebookon később ezt üzente:

Hétfőn reggel kilenc órakor reményeink szerint hivatalosan is meg tudjuk nyitni a tanévet, köszönthetjük együtt a legfiatalabban iskolánkba lépő kis első osztályosokat.

Hozzátette még azt is, hogy ősszel folytatódnak a munkálatok. Írtunk az igazgatónak, hogy mi ezt hallottuk egy szülőtől, írja meg az ő véleményét is, de még nem kaptunk választ. Természetesen közöljük, ha megjön a levél. Közben a közösségi médiában több iskola kapcsán is azt írják a szülők, hogy nem tudták tanévkezdésre befejezni az elkezdett munkákat.

Hasonló cikkünk:  Magyar felhőkarcolók: a vidék legmagasabb lakóházai, ma is álló tornyok

A minap azt nyilatkozta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester az ÉZI-ben megtartott tanévnyitó konferencián, hogy a város támogató környezetet biztosít az oktatás számára.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...