fbpx
8.8 C
Kecskemét
2024. március 2., szombat

FRISS HÍREK

Denevéreket fotóztak a Zrínyi iskolában

- Advertisement -

A Zrínyi iskolából egyre horrorisztikusabb történeteket és fotókat kapunk. Egy szülő küldte a legújabbakat. Azt mondja, a kezdőképen látható denevéreket még augusztusban fotózta egy mosdóban és egy tanteremben. Minden bizonnyal a tetőszerkezet lyukain keresztül mentek be az épületbe.

Ha így van, és ha madarak is bejárnak itt, akkor bizony a mozgásra meglazulhatnak újabb vakolat darabok, talán téglák is.

Videókat is kaptunk. Az egyiken az látszódik, hogy esőzéskor a tetőről nem a csatornába, hanem a külső folyosóra, és a falra ömlik a víz.

 

A másik videón azt filmezték le, ahogy az eső befolyik az ablakon.

 

Érdekes fotót kaptunk az udvarról is. Itt már nem is szalaggal zártak le egy részt, hanem fém kerítéssel. A szülők szerint itt komolyabb gond lehet, és a vakolat hullása csak fedősztori. Attól tartanak, hogy a tűzfal talán bármikor leomolhat.

Egyébként a ( tankerület közlése alapján ) nem veszélyes iskola udvarán, idén nem tartják meg a szokásos Mihály napi vásárt szeptember 28-án, helyette az épületben rendezik meg.

Hasonló cikkünk:  Starbucks nyílik Kecskeméten, már toborozzák a munkaerőt

A szóban nem veszélyesnek nyilvánított épületben ilyen látvány fogadja a gyerekeket az ebédlő felé vezető folyosón.

 

A szülők szerint, amennyiben valamikor azbeszttel szigetelték az épületet, akkor az újabb problémát jelenthet, hiszen ilyen romos falak esetében az azbeszt a levegőbe kerülhet, ami veszélyes.

A szülőket, a gyerekeket és a közvéleményt is megnyugtatná egy valóban hiteles vizsgálati jegyzőkönyv. Ezért ma többedjére, ismét felkerestük a tankerületet, ahol egy egyszerű kérdésre kértünk volna választ. Hogy van-e már jegyzőkönyv vagy nincs. Persze a válasz függvényében lennének további kérdéseink, de ezeket egyelőre nem tudjuk feltenni. Az igazgató ma éppen szabadságon volt.

Közben a szülők kértek árajánlatot egy független szakértőtől, de az mintegy 2 és félmillió forintért végezné el a vizsgálatot. De csak úgy tehetné meg, ha a tankerület erre engedélyt adna. Például erről is szívesen kérdeztük volna az igazgatót.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...