fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Mi baja lehet a hetényi kormánypárti jelöltnek a Fidesz-Kdnp összefogással?

- Advertisement -

Mostanára már a postaládákba kerültek a képviselőjelölti szórólapok, akár kormánypárti, akár ellenzéki oldalon. A Facebookon is megtalálhatók ezek, bár nem minden jelöltnél. Feltűnt nekünk, hogy a hetényi kormánypárti jelölt, közösségi oldalra feltöltött szórólapján semmi említés nincs a Fidesz-Kdnp konglomerátumról, a logókat sem találtuk. Ellentétben más kormánypárti szórólapokkal. Azokon ott a logók és a jelölő szervezetek is. Ezek amúgy kötelező elemek a választási kiadványokon. Ezek nélkül jogsértés történik.

Egy hetényi oldalra feltöltött írásbeli ajánlás viszont rávilágított arra, hogy ez talán nem lehet véletlen. Azt írták itt a jelöltről, hogy „EMBERT” kell választani, „NEM PÁRTOT”. Ebben a szövegben sincs említés a kormánypárti összefogásról, és itt sincsenek logók a mellékelt képeken.

Korábban még nem volt gondja a pártok neveivel. Akkor mentős egyenruhában feszített egy kampányfotón, megtolva ezzel a Fidesz-Kdnp uniós kampányát. Azóta se kaptunk választ az Országos Mentőszolgálattól, hogy hogyan jöhetett létre ez a politikai fotó.

Hasonló cikkünk:  Piros lett a paradicsom, nem sárga, újranyit a homokháti rockcsárda (videó)

A napokban néhány sajtó arról cikkezett, hogy több helyen a kormánypárti jelöltek kiadványain úgy dugdossák a Fidesz-Kdnp logókat és feliratokat, mintha takargatnivalójuk lenne.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...