fbpx

FRISS HÍREK

Mi baja lehet a hetényi kormánypárti jelöltnek a Fidesz-Kdnp összefogással?

- Advertisement -

Mostanára már a postaládákba kerültek a képviselőjelölti szórólapok, akár kormánypárti, akár ellenzéki oldalon. A Facebookon is megtalálhatók ezek, bár nem minden jelöltnél. Feltűnt nekünk, hogy a hetényi kormánypárti jelölt, közösségi oldalra feltöltött szórólapján semmi említés nincs a Fidesz-Kdnp konglomerátumról, a logókat sem találtuk. Ellentétben más kormánypárti szórólapokkal. Azokon ott a logók és a jelölő szervezetek is. Ezek amúgy kötelező elemek a választási kiadványokon. Ezek nélkül jogsértés történik.

Egy hetényi oldalra feltöltött írásbeli ajánlás viszont rávilágított arra, hogy ez talán nem lehet véletlen. Azt írták itt a jelöltről, hogy „EMBERT” kell választani, „NEM PÁRTOT”. Ebben a szövegben sincs említés a kormánypárti összefogásról, és itt sincsenek logók a mellékelt képeken.

Korábban még nem volt gondja a pártok neveivel. Akkor mentős egyenruhában feszített egy kampányfotón, megtolva ezzel a Fidesz-Kdnp uniós kampányát. Azóta se kaptunk választ az Országos Mentőszolgálattól, hogy hogyan jöhetett létre ez a politikai fotó.

Hasonló cikkünk:  Polgármester választás: nyilvántartásba vették Szemereyné Pataki Klaudiát, a Fidesz-KDNP jelöltjét

A napokban néhány sajtó arról cikkezett, hogy több helyen a kormánypárti jelöltek kiadványain úgy dugdossák a Fidesz-Kdnp logókat és feliratokat, mintha takargatnivalójuk lenne.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...