fbpx
11.8 C
Kecskemét
2021. szeptember 22., szerda

FRISS HÍREK

Mi baja lehet a hetényi kormánypárti jelöltnek a Fidesz-Kdnp összefogással?

Mostanára már a postaládákba kerültek a képviselőjelölti szórólapok, akár kormánypárti, akár ellenzéki oldalon. A Facebookon is megtalálhatók ezek, bár nem minden jelöltnél. Feltűnt nekünk, hogy a hetényi kormánypárti jelölt, közösségi oldalra feltöltött szórólapján semmi említés nincs a Fidesz-Kdnp konglomerátumról, a logókat sem találtuk. Ellentétben más kormánypárti szórólapokkal. Azokon ott a logók és a jelölő szervezetek is. Ezek amúgy kötelező elemek a választási kiadványokon. Ezek nélkül jogsértés történik.

Hasonló cikkünk:  KASZ+ 2021 – Nagykorúvá vált a kecskeméti művészbázis

Egy hetényi oldalra feltöltött írásbeli ajánlás viszont rávilágított arra, hogy ez talán nem lehet véletlen. Azt írták itt a jelöltről, hogy “EMBERT” kell választani, “NEM PÁRTOT”. Ebben a szövegben sincs említés a kormánypárti összefogásról, és itt sincsenek logók a mellékelt képeken.

Hasonló cikkünk:  A Roma Holokausztra emlékeznek Kecskeméten

Korábban még nem volt gondja a pártok neveivel. Akkor mentős egyenruhában feszített egy kampányfotón, megtolva ezzel a Fidesz-Kdnp uniós kampányát. Azóta se kaptunk választ az Országos Mentőszolgálattól, hogy hogyan jöhetett létre ez a politikai fotó.

A napokban néhány sajtó arról cikkezett, hogy több helyen a kormánypárti jelöltek kiadványain úgy dugdossák a Fidesz-Kdnp logókat és feliratokat, mintha takargatnivalójuk lenne.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...