fbpx
6.9 C
Kecskemét
2024. március 2., szombat

FRISS HÍREK

Rossz példát mutat a kecskeméti Fidesz-KDNP a gyerekeknek

- Advertisement -

Gyakran hallani, hogy az ellenzék ( bárhol a világon ) az élő fába is képes belekötni. Mi Kecskeméten pedig azt látjuk, hogy a Fidesz-KDNP aktivistái, megbízott munkásai még az élő fába is képesek szöget verni. Tették ezt a Damjanich iskola bejáratánál, ahol Szemereyné Pataki Klaudia és Sipos László plakátjait verték a fába. Mostanában kifejezetten sok és aggódó hír jelenik meg a környezetünkről, hogy annak miként árthatunk. Például azzal, ha élő növényzetbe szöget ütünk. Ezért, kedves szülők és gyerekek, ne kövessék a rossz példát!

A Fidesz-KDNP programja szerint:

„A Fidesz-KDNP közös kecskeméti önkormányzati képviselőjelöltjei egyetértenek abban, hogy a város minden választókörzetében folytatni kell az infrastrukturális fejlesztéseket, az intézmények korszerűsítését, az illegális hulladék elleni harcot, a környezetvédelmi programokat, utóbbit különösen a légszennyezettség visszaszorítása érdekében.”

Hasonló cikkünk:  "Ne fordítsd el a fejed!" -tüntetést szervez az ellenzék péntekre Kecskeméten

Például a légszennyezettség visszaszorításának egyik lehetősége, hogy nem öljük meg a fákat, sőt folyton újakat ültetünk.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...