fbpx
2.2 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Ilyen harci levéllel buzdítja híveit Orbán Viktor

- Advertisement -

Talán azért (is) kellettek az elmúlt hetekben gyűjtött címek és telefonszámok, hogy Orbán Viktor feltüzelhesse szavazóit a választás előtti napokban. Nekünk onnan van meg az egyik ilyen levél, mert rossz helyre kézbesítették. Aki megkapta, elküldte nekünk, így megmutathatjuk.

Arról van benne szó, hogy október 13. arról szól, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetőket választ meg az ország. A retorika tehát ugyanaz. Az egykori értelmiségi párt mára telejsen eltűnt. A hülyítés, a propaganda az egyetlen fegyverük. Migránsok, Gyurcsány és krumpli. Ezek az üzeneteik.

Az sem lényeg, hogy a szövegelés közben azért engedtek be az országba idegeneket. Hol kötvényért, hol ki tudja miért jöhettek ide, még hazájukban elítélt ember is, aki azóta is vígan éli itt napjaikat.

Hasonló cikkünk:  Sok sofőr nem foglalkozik a stoptáblával Kecskeméten

Persze szó van a levélben az ország megvédéséről, a keresztény kultúráról, és arról, hogy az ellenzék a hatalomért és a pénzért mindenre képes. Alternatív valóság.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...