fbpx
8.8 C
Kecskemét
2024. március 2., szombat

FRISS HÍREK

Ilyen harci levéllel buzdítja híveit Orbán Viktor

- Advertisement -

Talán azért (is) kellettek az elmúlt hetekben gyűjtött címek és telefonszámok, hogy Orbán Viktor feltüzelhesse szavazóit a választás előtti napokban. Nekünk onnan van meg az egyik ilyen levél, mert rossz helyre kézbesítették. Aki megkapta, elküldte nekünk, így megmutathatjuk.

Arról van benne szó, hogy október 13. arról szól, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetőket választ meg az ország. A retorika tehát ugyanaz. Az egykori értelmiségi párt mára telejsen eltűnt. A hülyítés, a propaganda az egyetlen fegyverük. Migránsok, Gyurcsány és krumpli. Ezek az üzeneteik.

Az sem lényeg, hogy a szövegelés közben azért engedtek be az országba idegeneket. Hol kötvényért, hol ki tudja miért jöhettek ide, még hazájukban elítélt ember is, aki azóta is vígan éli itt napjaikat.

Hasonló cikkünk:  Idén melyik város nyeri a legkésőbb kirakott karácsonyfák versenyét?

Persze szó van a levélben az ország megvédéséről, a keresztény kultúráról, és arról, hogy az ellenzék a hatalomért és a pénzért mindenre képes. Alternatív valóság.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...