fbpx

FRISS HÍREK

Reklámnak is tökéletes volna, de állítják, hogy nem az

- Advertisement -

Ki ne ismerné a reggeli és a délutáni csúcsforgalom idejében a parkolókeresés kiváltotta idegeskedést, amikor már a többedik kört kell menni a kiskörúton, hogy legyen egy szabad hely végre. Egyik olvsónknak is napi problémája ez, ráadásul őt külön felháborítja, hogy bizonyos autók folyamatosan helyeket foglalnak el. Levelében így fogalmaz:

Hónapok óta rettenetesen bosszantó jelenség, amit a Stenge autóalkatrész forgalmazója gerillamarketingként csinál az amúgy is nehézkesen parkolható belvárosi övezetben. Felmatricázott autóikkal hónapokkal ezelőtt leparkoltak a legforgalmasabb helyeken és azóta sem mozdították őket.” – írta olvasónk, aki fotókat is mellékelt az autókról.

Az egyik autó a posta mögötti kanyarban van a kiskörút mellett, a másik a Centrum áruház előtti parkolóban áll. Megkerestük ezzel kapcsolatban a Stenge-Autóalkatrész Kft.-t. Levelükben elismerték, hogy valóban van két felmatricázott autójuk az említett helyeken, de azt visszautasították, hogy ez az olcsó reklám miatt lenne. Így fogalmaznak:

A gépkocsikat kollégáink rossz idő esetén használják munkába járáshoz ( mivel többeknek sajnos csak kerékpárja van ) valamint vidéki kiküldetéskor esetleg éjszakai szállításhoz is a fenti járműveket használják.

Hasonló cikkünk:  Munkáspárt, Kutyapárt, Fidesz-KDNP, Szövetség – ajánlásokat gyűjtenek a kecskeméti pártok

Bár visszautasították, hogy így csinálnának olcsó reklámot a cégnek, azért ötletnek nem is lenne rossz. Az ugyanis komolyabb összegbe kerülne, ha egy autóméretű reklámfelületet bérelne bárki a belvárosban, a legforgalmasabb helyeken. Így viszont egy évig kb. 50 ezer forintból megoldható autóként a reklámozás. És még csak nem is szabálytalan.

A városrendészettől megtudtuk, hogy a Stenge autói szabályosan használják a parkolókat. Mivel van az autóknak érvényes műszaki engedélye és érvényes parkoló bérletük. Az más kérdés persze, ha van, akiket bosszant, hogy folyamatosan elfoglal – esetünkben – két parkolót egy cég.

Az alkatrészeket forgalmazó vállalkozás a levelében még megemlíti azt is, hogy sajnálják, ha autóik bosszúságot okoznak, mert amúgy az érem másik oldalán sokat tesznek a városért.

Sport egyesületeket, rendezvényeket támogatunk. Nyáron egy jelentős összeggel a kecskeméti gyermekosztályt. A mentőállomást orvosi műszerekkel a még hatékonyabb munkavégzésért. Novemberben a Mentsvárt élelemmel. Januárban pedig a hideg időben, meleg leves és tea osztást szervezünk a rászorulóknak.” – zárják levelüket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...