fbpx
14 C
Kecskemét
2022. október 1., szombat

FRISS HÍREK

Reklámnak is tökéletes volna, de állítják, hogy nem az

Ki ne ismerné a reggeli és a délutáni csúcsforgalom idejében a parkolókeresés kiváltotta idegeskedést, amikor már a többedik kört kell menni a kiskörúton, hogy legyen egy szabad hely végre. Egyik olvsónknak is napi problémája ez, ráadásul őt külön felháborítja, hogy bizonyos autók folyamatosan helyeket foglalnak el. Levelében így fogalmaz:

Hónapok óta rettenetesen bosszantó jelenség, amit a Stenge autóalkatrész forgalmazója gerillamarketingként csinál az amúgy is nehézkesen parkolható belvárosi övezetben. Felmatricázott autóikkal hónapokkal ezelőtt leparkoltak a legforgalmasabb helyeken és azóta sem mozdították őket.” – írta olvasónk, aki fotókat is mellékelt az autókról.

Az egyik autó a posta mögötti kanyarban van a kiskörút mellett, a másik a Centrum áruház előtti parkolóban áll. Megkerestük ezzel kapcsolatban a Stenge-Autóalkatrész Kft.-t. Levelükben elismerték, hogy valóban van két felmatricázott autójuk az említett helyeken, de azt visszautasították, hogy ez az olcsó reklám miatt lenne. Így fogalmaznak:

A gépkocsikat kollégáink rossz idő esetén használják munkába járáshoz ( mivel többeknek sajnos csak kerékpárja van ) valamint vidéki kiküldetéskor esetleg éjszakai szállításhoz is a fenti járműveket használják.

Hasonló cikkünk:  Bevásárlóközösség: Izsákról Kecskemétre heti egy tojásszállító fuvart keresnek

Bár visszautasították, hogy így csinálnának olcsó reklámot a cégnek, azért ötletnek nem is lenne rossz. Az ugyanis komolyabb összegbe kerülne, ha egy autóméretű reklámfelületet bérelne bárki a belvárosban, a legforgalmasabb helyeken. Így viszont egy évig kb. 50 ezer forintból megoldható autóként a reklámozás. És még csak nem is szabálytalan.

Hasonló cikkünk:  Milyen lenne a tölgyfák nélkül? Az MKKP megmutatta

A városrendészettől megtudtuk, hogy a Stenge autói szabályosan használják a parkolókat. Mivel van az autóknak érvényes műszaki engedélye és érvényes parkoló bérletük. Az más kérdés persze, ha van, akiket bosszant, hogy folyamatosan elfoglal – esetünkben – két parkolót egy cég.

Az alkatrészeket forgalmazó vállalkozás a levelében még megemlíti azt is, hogy sajnálják, ha autóik bosszúságot okoznak, mert amúgy az érem másik oldalán sokat tesznek a városért.

Sport egyesületeket, rendezvényeket támogatunk. Nyáron egy jelentős összeggel a kecskeméti gyermekosztályt. A mentőállomást orvosi műszerekkel a még hatékonyabb munkavégzésért. Novemberben a Mentsvárt élelemmel. Januárban pedig a hideg időben, meleg leves és tea osztást szervezünk a rászorulóknak.” – zárják levelüket.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...