fbpx
14.2 C
Kecskemét
2023. április 1., szombat

FRISS HÍREK

Zrínyi iskola – nem kaptuk meg a vizsgálati jegyzőkönyvet, mert nem közérdekű

Hetek óta próbálkozunk elérni a Kecskeméti Tankerület vezetőjét, végre sikerült. Megtudtuk tőle, hogy már megvan a jegyzőköny az iskola állapotáról elvégzett vizsgálatról. Megkíséreltük elkérni, hogy az olvasóink láthassák ezt, de nem kaptuk meg.

Ennek oka az volt, hogy az igazgató szerint nem közérdekű.

Mikor erről bővebben érdeklődtünk, akkor megtudtuk, hogy vannak a jegyzőkönyvben az iskoláról olyan adatok, amelyek nem tartoznak a nyilvánosságra. Kértük, hogy ha ezek annyira titkosak, akkor takarják ki, és úgy adják át. Ekkor azt a választ kaptuk, hogy több oldalról van szó, hosszú anyag.

A lényeg: nem kaptuk meg se így, se úgy a jegyzőkönyvet, pedig az volt az érvünk, hogy a szülőket úgy lehetne megnyugtatni a közvéleménnyel együtt, ha saját szemükkel látnák a leírtakat és az aláírókat ( korábban szóban közölték, nem veszélyes az iskola ). Ekkor az igazgató elmondta, hogy az iskolának megküldték, amely a szülői munkaközösségnek megmutatta a jegyzőkönyvet, tehát a szülők teljes mértékben tájékoztatva lettek.

Hasonló cikkünk:  Akksigyár Kecskeméten?: A Fidesz úgy tesz, mintha nem saját államtitkáruk mondta volna
Hasonló cikkünk:  Vörös kód érvényben: Figyeljünk a fagyok miatt a bajba jutottakra

Csakhogy az SZMK-s szülők közül többen is állítják: ez nem teljesen így van. Valóban összehívták őket, de a jegyzőkönyvbe a munkaközösség vezetőjén és helyettesén kívül senki nem nézhetett bele. Bemondásra tudták csak meg, hogy nem veszélyes az iskola. Ettől természetesen nem nyugodtak meg, sőt úgy ítélik meg, hogy valamit titkolnak, ha még a szülők sem olvashatnak bele a dokumentumba.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...