fbpx
2.5 C
Kecskemét
2023. január 30., hétfő

FRISS HÍREK

Hugyecz Zoltán: Azért támogatom a KecsUP-ot, mert ez végre nem egy propaganda újság

Elkezdtek csordogálni az olvasói támogatások, és ez nagyon jó érzés. Minden nap érkezik egy kisebb vagy nagyobb összeg, és reméljük, ez még csak fokozódik. Valóban ez a biztosíték arra, hogy holnap és holnapután is írhassunk olyan ügyekről, amelyekről mások hallgtanak, mert hallgatniuk kell.

A cikkeink alatt ott van egy egyszeri vagy rendszeres támogatási lehetőség, de a Facebook oldalunk lila borítóképén is ott van minden adat ahhoz, hogy bárki a saját bankolási rendszerében küldjön nekünk pénzügyi segítséget.

Hugyecz Zoltán is az egyik támogatónk, de ő lényegében a kezdetektől segít nekünk. Független polgármesterjelölt volt a 2014-es önkormányzati választáson. Valamint ő a tulajdonos-vezérigagatója a Gorter Fémipari Zrt-nek. Vele beszélgettünk.

Hugyecz Zoltán: Sokszor halljuk, hogy az ellenzéki média túlsúlyban van. Bizonyos értelemben valóban, mert ezeket a hírforrásokat többen olvassák. Azért, mert a hazugságból már nem kérnek. Kecskeméten is csak egyfajta sajtó volt, ellenzéki hírportál sehol. Ezért amikor megjelent a KecsUP, én nagyon örültem és nem is volt kérdés, hogy segítem anyagilag a lapot. De azért fontosnak tartom elmondani, mert az olvasók talán nem tudják, hogy a KecsUP gárdájával 2 éve beszéltünk már egy olyan sajtóról, ami nem a megszokott, nem az önkormányzathoz kötődik. Jó, hogy összejött. Jó, hogy összehoztátok.

KecsUP: Most nyilván páran azt gondolják, hogy Hugyecz Zoltán “írja” a cikkeket, és ő mondja meg, mi legyen a portálon. Felmerült benned akár egyszer is, hogy irányítani próbálj minket, ha már ennyit beletettél?

Hasonló cikkünk:  Orbán Viktor: mi nem hagyjuk magunkat

H.Z.: Nem azért ígértem nektek erre az évre 1 millió forintot, hogy ezzel megvegyem magamnak a lapot. Eszem ágában sincs beleszólni a munkába, a cikkekbe, a hangvételbe. De azért annyit elmondhatok, hogy azt szeretném, ha ez egy mindenkori ellenőrző, számonkérő, kritikus lap lenne. Ha változik a vezetés, akkor is.

Hasonló cikkünk:  Gulyás Gergely: a 27 „mérföldkő” túlnyomó többségét már teljesítettük

KecsUP: Igent mondtál erre az interjúra, tehát felvállalod a KecsUP-ot.

H.Z.: Természetesen.

KecsUP: De azt aláírod, hogy azért sok embernek, sok cégvezetőnek ez nem ennyire természetes.

H.Z.: Valóban. Sokan félnek.

KecsUP: Van okuk? Egy város vezetése ki tud csinálni valakit, ha ez a célja?

H.Z.: Azoknak valós a félelme, akik az önkormányzattól vagy az államtól függenek olyan értelemben, hogy sorra nyerik a pályázatokat, a munkákat, és ezzel együtt a pénzt. De a többieknek nem kell félniük.  Én mindenkit bátorítok. Én azért annyiban könnyebb helyzetben vagyok, hogy nem Kecskeméten van a cégem, hanem Kerekegyházán (itt is fideszes városvezetés van – a szerk). Exportra gyártunk fémipari termékeket, legfőképpen az építőipar számára. Nem félek támogatni a KecsUP-ot.

KecsUP: Az adományozás is a segítségnyújtás egyik formája, és ez sem áll tőled távol.

H.Z.: Valóban. Rendszeresen segítem tanszerekkel az EGYMI Nyíri úti Szakiskoláját. De alapítója vagyok a Csodák Tárháza Alapítványnak, amely megszervezte a tavalyi találkozót a kecskeméti gyerekek és az igazi lappföldi Mikulás között. Fiatal tehetséges sportolót is támogat a cégem. Kaptunk egy megkeresést idén, hogy rászoruló gyerekek szívesen megnéznék a Mikulásgyárat, természetesen ebben is segíteni fogok.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...