fbpx
13.5 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Miközben a Fidesz a rasszizmus ellen tüntetett, Kecelen olyan polgármesterük van, aki rasszista kijelentéseket tett

- Advertisement -

Tegnap tüntetés volt Budapesten Erzsébetváros polgármestere ellen, annak egy minapi nyilatkozata kapcsán. Niedermüller Péter ezeket mondta:

Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik… akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.

Szóval erre jelentettek be tüntetést a kirekesztés és a rasszizmus ellen. A Fidesz és a Fidelitas. A 24.hu így számolt be az eseményről „A Fidesz nekiment a kirekesztésnek, és közben egyszer sem nevette el magát” című cikkében:

„Az a Fidesz, amely komplett kormányzást épített arra, hogy Magyarországra ne jöjjenek be barna emberek. Az a Fidesz, amelyik gyerekeket éheztetett a tranzitzónában, mert a háború elől hozzánk menekültek. Az a Fidesz, amely évek óta és ma is folyamatosan kirekeszti a meleg magyarokat. Az a Fidesz, amelyről alig egy hete írtuk, hogy a migránsozás kifulladása után most a cigányellenes retorikával próbálkozhat. Az a Fidesz, amelyik a társadalom lappangó antiszemitizmusát meglovagolva plakátolta tele az országot Soros György fejével.

Ez a Fidesz most egy színpadról arról szónokolt, hogy nem tolerálják a kirekesztést. Nagyon vigyázzunk egymásra, mert ezzel a lendülettel Németh Szilárdból két héten belül vegán lesz.”

Kik is beszéltek tehát a színpadon?

Nézzük a felszólalókat. A rasszizmus, a gyűlölet és a kirekesztés elleni tüntetésen. Egyikük Bayer Zsolt, a Fidesz 5. számú tagkönyvének tulajdonosa. Nem írunk róla semmit, beszéljenek tőle idézetek. Az azóta megszüntetett Népszabadság válogatásából.

2008. Magyar Hírlapban Kóka János SZDSZ elnökhöz:

„Kedves János, téged is gyűlöllek. Persze nem lenne túl nagy erőfeszítés ezt a tényt becsomagolni, politikailag korrekté tenni, de már nincs kedvem hozzá. Nincs kedvem a politikai korrektséghez (…) A híres-hírhedt berlini kabarékban estéről estére azon röhögött a törzsközönség, hogy kifigurázták Trisztán és Izolda legendáját. Levizelték, kigúnyolták, kiröhögték mindazt, ami a németeknek fontos volt és szent. Aztán egy este megjelentek a nagyon szőke, nagyon kék szemű, horogkeresztes karszalagot viselő német fiúk, és felismerhetetlen péppé verték a bártulajdonos arcát a pult szélén…”

2011. Magyar Hírlapban Schiff Andrásnak válaszul egy írására:

„Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…”

2013. Magyar Hírlapban a szigethalmi késelésről:

„A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak.”

2016. Magyar Hírlapban a riói olimpia kapcsán: Ez így nem sport! Ez így csalás, becstelenség. (…) Négy év emberfeletti munkáját tette tönkre egy szemét, becstelen, kirgiz geci! Nem hiszem el, hogy ezek ellen a rohadékok ellen nem tenni valamit. U.i.: És akkor csak felvetésként jegyzem meg a végén: A törökök 98 %-a a muszlim szunnita ágához tartozik. A wikipedia szerint pedig a kirgizek szintúgy szunniták. Nem állítom, mert nem állíthatom, hogy ennek a vallási hovatartozásnak bármi köze is van a bírói csaláshoz, de azért elgondolkodtam rajta…)

De mondott ő olyat is, a Budapest Pride melegfelvonulásról (az Echo TV-ben), hogy:

Hasonló cikkünk:  Az európai parlamenti választások után erősödhet a szélsőjobboldal, de még mindig többségben lesznek az Európa-barát pártok

„Vonulgassanak, ha már egyszer ez a lövésük, de az egész az maradjon, fedje a hallgatás jótékony csendje és homálya. Ehhez képest mindig valahogy belehajszolódunk abba, hogy hetekig erről pofázunk.”

Beszélt még Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője is. Hogy ne ugorjunk messzire, ugyanerről a felvonulásról és ugyanabban a televízióban ezt találta mondani:

„Akik vonulnak, azok a deviáns provokátorok.”

A kirekesztés, a gyűlölet és a rasszizmus elleni tüntetésen beszélt a Fidelitas elnöke, Illés Boglárka is. Ő például az Index tudósítása szerint azt mondta, hogy azért vannak itt, hogy a gyűlöletkeltőt ne kelljen többé elviselniük a polgármesteri székben. Közben olyan feliratokat tartottak a tüntetésen, mint például a

„NEM AKARUNK RASSZISTA POLGÁRMESTERT”

Kecelen olyan polgármestere van a Fidesznek, aki zsidózott és tarkólövésről beszélt

És itt érkeztünk el szűkebb hazánkba, Bács-Kiskun megyébe. Kecelen a Fidesz-KDNP színeiben az a Haszilló Ferenc lett a polgármester tavaly, akinek 2012-ben volt néhány olyan megjegyzése polgármesterként, amely miatt később, amikor nyilvánosságra került a felvétel 2014-ben (a Magyar Narancs által), a Fidesz lemondásra szólította fel, és közölte, hogy kizárja a pártból. Később maga az érintett nyilatkozta, hogy a kizárási folyamat nem ment végig, és maradt a párt tagja. Sőt, 2019-ben a Fidesz-KDNP őt indította, és meg is nyerte a választást. Kósa Lajos, a Fidesz választásokért felelős kampányfőnöke azt mondta erről, hogy a polgármester rendezte viszonyát a cigánysággal.

2012-ben egy TV interjú után, amikor még működött a mikrofon, ilyeneket mondott a 24.hu beszámolója szerint a keceli polgármester:

„Ez a geci zsidó társaság, ha nem szopatná így az országot, ahogy szopatja, akkor itt senki nem foglalkozna az önkormányzattal, hogy mit csinál”

„A cigány gyerek felborította a Marcit szegényt, a Rajkót, én is azt mondom, hogy a Kálmán első osztályú volt, hogy szájba verte, mert én is fölrúgtam volna a gyereket, mint a szart, főleg bent, ha berántom a szertárba”

„Hol a Demszky? Orbán Viktor? Megkérdezném tőle szívesen, Viktor, mi van a Demszkyvel? Hol a Kóka?” (…) „Ezekkel nem kéne mit csinálni, kétharmados többség: tarkólövés. Visszahozni a halálbüntetést, nemzetárulás, satöbbi, ötöt-hatot kivégezni” 

Kazánban kamerázta cigány alkalmazottját a fideszes képviselő

De ott volt Pócs János fideszes országgyűléső képviselő videófelvétele, amelyben az látható, hogy egy cigány alkalmazottja a kazánban ül, és a képviselő azt mondja neki, hogy

„tudod, hogy betüzellek, mert rosszat tettél.”

Fidesz-KDNP támogatással lett polgármester Molnár Oszkár is

Aztán ott van az edelényi Molnár Oszkár, aki tavaly saját Facebook oldalán jelentette be a HVG beszámolója szerint, hogy bár függetlenként, de a Fidesz-KDNP támogatásával indul az önkormányzati választáson. Ami azért érdekes, főleg a tegnapi tüntetés tudatában, mert az amúgy megválasztott polgármester korábban így nyilatkozott:

„Szeretem Magyarországot, szeretem a magyar embereket, és én előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot”.

Később Molnár Oszkár egy képviselő-testületi ülésen úgy fogalmazott: a cigány többségű településeken a terhes nők szándékosan ártanak születendő gyereküknek, hogy több segélyt kapjanak utána. A polgármester a melegekről is kifejtette véleményét: „Majd a börtönben megtudja Szetey Gábor, hogy milyen az, amikor a melegek házasságot kötnek” – utalt a Gyurcsány-kormány egykori államtitkárára, aki nyíltan felvállalta másságát.” – írta a HVG.hu

Buziztak és kurvaanyáztak a kirekesztés és gyűlölet ellen tüntetők

A kirekesztés, a rasszizmus és a gyűlölet elleni tüntetésen a felszólalóknak tapsoló érdeklődők lebuzizták a 444.hu-nak forgató riportert, miközben lökdösték és a mikrofonját rángatták, édesanyja felemlegetése közben.

A keresztények megvédéséért is tüntetők tapsoltak a pápát lemarházó Bayer Zsoltnak

Egészen abszurddá tette a tüntetést az is, hogy a felszólaló Bayer Zsolt korábban azt mondta a pápáról, hogy egy „derék liberális, gender-ben hívő marha”. Hiszen a tegnapi eseményen arról is szó volt, hogy a keresztényeket üldözik, de a kormány kiáll a keresztényekért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...