fbpx

FRISS HÍREK

Brutális mennyiségű illegális hulladék a déli iparterület környékén – fotók

- Advertisement -

A vasárnap délutáni kerékpározáskor brutális mennyiségű illegális hulladékra leltünk az 541-es út mellett. Utunk a belváros felől a Matkói úton vezetett a déli iparterület felé. Aki ismeri ezt a környéket az tudja, hogy a Matkói út végén jobbra kanyarodva, földes úton, egy keskeny kiserdő és a szántás között tudunk kijutni az 541-es főútra. Itt fogadott a nem várt látvány, amikor több száz négyzetméteren megláttuk a szeméthegyeket, benne a rakásra hányt kocsigumit, a hűtőt, az építési törmeléket, a háztartási hulladékot és mindenféle odahordott mocskot.

A pirossal jelzett területen több száz négyzetméteren szeméthegyek.

Fotók az 541-es főút melletti helyszínről:

A háttérben is szemét a bokrok alatt.

Rendszeresen hordhatják ide a szemetet.

Minden található itt…

A törvény szabályozza, de a gyakorlat mást mutat

A közterületen elhagyott hulladékról így rendelkezik a Büntető Törvénykönyv (2012. évi C. törvény 248. paragrafus: „(1) Aki arra a célra hatóság által nem engedélyezett helyen hulladékot elhelyez, engedély nélkül lerak vagy az engedély kereteit túllépve hulladékgazdálkodási tevékenységet, illetve hulladékkal más jogellenes tevékenységet végez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Hasonló cikkünk:  Építkezés nem, hanem a kecskeméti pályaudvar tervezésének az értékelése zajlik

Máshol is szemétkupacokba botlottunk 

Mezei utca – Thököly utca kereszteződése.

Szultán utca

Ha Önök is látnak Kecskeméten illegális hulladékszigetet, küldjenek pontos helymeghatározással fotót a szerkesztoseg@kecsup.hu e-mail címre, és értesítjük a hivatalos szerveket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...