fbpx
13 C
Kecskemét
2022. május 18., szerda

FRISS HÍREK

Brutális mennyiségű illegális hulladék a déli iparterület környékén – fotók

A vasárnap délutáni kerékpározáskor brutális mennyiségű illegális hulladékra leltünk az 541-es út mellett. Utunk a belváros felől a Matkói úton vezetett a déli iparterület felé. Aki ismeri ezt a környéket az tudja, hogy a Matkói út végén jobbra kanyarodva, földes úton, egy keskeny kiserdő és a szántás között tudunk kijutni az 541-es főútra. Itt fogadott a nem várt látvány, amikor több száz négyzetméteren megláttuk a szeméthegyeket, benne a rakásra hányt kocsigumit, a hűtőt, az építési törmeléket, a háztartási hulladékot és mindenféle odahordott mocskot.

A pirossal jelzett területen több száz négyzetméteren szeméthegyek.

Fotók az 541-es főút melletti helyszínről:

A háttérben is szemét a bokrok alatt.

Rendszeresen hordhatják ide a szemetet.

Minden található itt…

A törvény szabályozza, de a gyakorlat mást mutat

A közterületen elhagyott hulladékról így rendelkezik a Büntető Törvénykönyv (2012. évi C. törvény 248. paragrafus: “(1) Aki arra a célra hatóság által nem engedélyezett helyen hulladékot elhelyez, engedély nélkül lerak vagy az engedély kereteit túllépve hulladékgazdálkodási tevékenységet, illetve hulladékkal más jogellenes tevékenységet végez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Hasonló cikkünk:  Lehetne egy sétálós, zöld, gondozott sétány a Görögtemplom utca Kecskemét központjában
Hasonló cikkünk:  A fideszes Leviczky képviselő a picsába kívánja a balosokat

Máshol is szemétkupacokba botlottunk 

Mezei utca – Thököly utca kereszteződése.

Szultán utca

Ha Önök is látnak Kecskeméten illegális hulladékszigetet, küldjenek pontos helymeghatározással fotót a szerkesztoseg@kecsup.hu e-mail címre, és értesítjük a hivatalos szerveket.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...