fbpx
3 C
Kecskemét
2023. december 2., szombat

FRISS HÍREK

Hat havi jutalommal távozhat Szenes Márton a Hírös Sport Kft. éléről

- Advertisement -

Öt év után távozik a Hírös Sport Nonprofit Kft. éléről Szenes Márton. Utódjáról holnap dönt a Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság. Az előterjesztés szerint személyes egyeztetés után kérte a megbízási szerződésének megszüntetését közös megegyezéssel. Pont úgy, ahogy elődje, Zámbori Péter is tette az akkori anyag szerint.

Ami az önkormányzati sajtóból kimaradt

Szenes Márton, amennyiben a bizottság elfogadja, 6 havi megbízási díjat kaphat jutalomból. Úgy tudjuk, ez mintegy bruttó 5 millió forint. Ez az információ az, amely kimaradt az önkormányzati sajtó híréből. 

Ő lehet az új vezető

A városháza jogi osztályának vezetője, dr. Patay Balázs lehet Szenes utódja, pályáztatás nélkül. Az ő megbízási díja havi bruttó 900.000 forint lesz, ha elfogadják az előterjesztést. Arra egyelőre nem kaptunk választ, hogy ki lesz helyette az osztályvezető.

Hasonló cikkünk:  "Híreinkkel, felhívásainkkal a magyar nép szent ügyét kívánjuk szolgálni!"

Szenes Márton egyébként egy másik önkormányzati céghez megy át, a Városi Alapkezelő Zrt.-hez. Ott befektetési alapokkal kíván szakértőként foglalkozni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Több osztályvezetői főorvos állás megüresedett ősszel a kecskeméti kórházban

Novemberben egy héten belül két osztályvezetői főorvos állást hirdetett meg a kecskeméti megyei kórház, a központi radiológiai és az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...