fbpx
1.2 C
Kecskemét
2023. február 3., péntek

FRISS HÍREK

Áprilisban lesz 20 éves az eltűnt kiskőrösi fiú – édesanyja szeretne vele együtt ünnepelni

Balázs Csongor Péter, az eltűnt kiskőrösi fiú édesanyja (és párja, valamint testvérei) úgy fekszenek és kelnek idestova két hónapja, hogy semmit nem tudnak Csongorról. Egyetlen reménysugár sincs, és egyetlen aprócska információ sincs a birtokukban arról, hogy merre lehet, kivel lehet, és legfőképpen azt nem tudják, életben van-e még.

Csongort megviselte a szegedi iskola, csalódott többekben, összeomlott. Két hónapra bekerült a pszichiátriára. Onnan kiengedték, szorongás oldó gyógyszert kapott, de látszott rajta, hogy nem stabil – mondta az édesanyja érdeklődésünkre.

2020. január 11. Ezen a napon látták őt utoljára. Napközben még bevásárolt (erről vannak kamera felvételek), hazament, de újra távozott azzal, hogy sétálni megy. Nem látták azóta.

Édesanyja jelentkezett a rendőrségen, amely a körözésről szóló felhívást közzétette. Lekérték Csongor magával vitt telefonjának cellainformációit, de az egy tágabb területet jelölt meg. Közelebb lettek volna a koordinátákkal, de az édesanya szerint a rendőrség azt nem kapta meg. Kétségbeesésében speciális kereső egységeket is megkeresett, amelyek le is mentek Kiskőrösre. Miskolcról, Egerből és Szekszárdról. Kutyákkal próbálták megkeresni a fiút, de hiába. Még tartja a kapcsolatot egy eltűnt gyermekekkel foglalkozó szervezettel, de lépéseket még ez nem tett – számolt be érdeklődésünkre Balázs Aranka.

fotó az egyik keresésről

Közben a család be tudott lépni Csongor laptopjára, és a gyermek Facebook profiljába. Bár nem azonnal vitték el az eszközt, de már a rendőrségnél van ez, hogy átvizsgálják. Ami eddig kiderült, az az, hogy öngyilkosságról szóló cikkekre kereset rá Csongor. Ütőér átvágásról olvasott. Gyógyszerre ivott alkohol után érdeklődött.

Hasonló cikkünk:  Petőfi három napos ünneplésére készül Kiskőrös

Csongor elvitte magával a gyógyszerét és a kamera felvételek alapján tudjuk, hogy a boltban vett alkoholt. Talán valóban beszedte a gyógyszert és ivott rá, majd elaludt. Fagyos idők jártak akkoriban. A legrosszabb is megtörténhetett – mondja Aranka.

Hasonló cikkünk:  Petőfi három napos ünneplésére készül Kiskőrös

A Facebook üzenetküldő alkalmazásában hangfájlokat is találtak. Ezek akkor készültek, amikor elindult otthonról. Egy lánnyal tartotta a kapcsolatot a fiú, akit a kórházban ismert meg. Ahogy beszélt, hallatszódik, hogy gyalogol, majd az is kivehető, hogy talán egy füves részre ér. Az egyik felvételen azt mondta a lánynak, hogy egy fa alatt ül és látja, hogy milyen szép csillagos az ég – meséli az édesanya. Mintha azt is hallani lehetne, hogy gyógyszereket vesz be és iszik – tette hozzá. A lány megkérdezte, hogy hol van, de a felvétel szerint a fiú nem árulta el, nehogy mentőt küldjenek utána.

Balázs Csongor Péter

Bár a legrosszabb is megfordult tehát az édesanya fejében, a család továbbra is bízik benne, hogy Csongor előkerül. Talán csak szégyelli magát, nem mer előjönni. Ezzel nyugatják magukat.

Én nem nagyon hittem istenben, de most minden nap bemegyek a templomba és imádkozok, hogy előkerüljön Csongor – mondja elcsukló hangon Csongor édesanyja.

A fiú áprilisban lesz 20 éves. Nagyon szeretnének vele együtt ünnepelni. Bárki, aki látta a fiút, vagy bármit tud róla, az keresse a rendőrséget vagy a családot!

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...