Egyetértünk a Fidelitas-szal: Ez most az összefogás ideje

0
pxhere.com

Este történt valami, ami egyáltalán nem újdonság. Bodrozsán Alexandra önkormányzati képviselő (Szövetség) ismét a célkeresztbe került. Csak most a Fidelitas kecskeméti szervezete nézett bele a távcsőbe. A srácok szerint a képviselő felelőtlen volt, mert Brüsszelben járt március legelején, amikor se veszélyhelyzet, se önkéntes karantén nem volt még, és nem is számított Belgium kockázatos országnak. Utána pedig megkoszorúzta Kossuth szobrát március 15-én Kecskeméten. Erről írtak nyílt levelet. Hogy tömegbe ment.

A képviselő szerint pedig nem volt felelőtlen (pont a fenti okok miatt – a szerk.), köszöni az érdeklődést, tünetmentes, és nagyon jól érzi magát – nyilatkozta nekünk.

Most megírhatnánk, hogy miért műbalhé ez, de nem tesszük. Mi ugyan nem ismerjük a Fidelitas országos elnökét, de találtunk nála egy fideszes posztot, amely arról szól, hogy most az összefogásnak jött el az ideje. Szerintünk tökre így van.

Hasonló cikkünk  Ismét meghosszabbították a veszélyhelyzetet

Ha vége lesz, megiszunk egy sört OK?

Úgyhogy, fidelitasos srácok, ha elmúlik ez a járvány, gyertek, sörözzünk egyet együtt! Talán eljön velünk Bodrozsán Alexandra is, és ha már miatta kellett most bepötyögni ezt a cikket, és ti is biztos egy fél órát eltöltöttetek a levéllel, legyen az a “büntetése”, hogy meghív minket. Akár egy jóféle belgára.

Addig is legyen itt elnök asszonyotok posztja. Ja, és vigyázzatok magatokra!

Gunity Gábor főszerkesztő

Facebook/Illés Boglárka