fbpx
2 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Helló, március! Ez lesz a szabadság hónapja a KecsUP-on

- Advertisement -

Nyugi. Nem megyünk szabadságra. Még csak az sem igaz, hogy lesajnáljuk a munkát ebben a hónapban. Csak lazábbra fogjuk. Szabadabbra. Ami nem azt jelenti tehát, hogy napokig nem lesz tartalom. Úgy kell érteni, hogy ebben a hónapban (természetesen március 15. miatt) sok-sok cikk a szabadságról fog szólni. Ezt járjuk körül. Lesz szó a sajtószabadságról, a vélemény szabadságáról és az önkormányzati szabadságról is. És még sok másról. Véleménycikkek lesznek ezek, vagy esetleg személyes emlékekről szóló írások. Kinek mit jelent a szabadság a szerkesztőségben.

Szabad március

Ezzel a felütéssel kezdődnek majd mind ezek az írások. De nem csupán a tartalomban gondoltuk felvillantani a szabadságot, hanem megengedjük magunknak azt is, hogy a stílus is kicsit lazább legyen. Akár videós tartalomban, akár fotókon is. A témák is bővülhetnek. Még az is lehet, hogy lazábbra fogjuk a politikai gyeplőt. De azért figyelünk! Megírjuk márciusban is, ami arra érdemes.

Fiatalok, gyertek kecsuposnak!

Ezennel meghirdetjük a fiataloknak szóló mentor programunkat.

Ami arról szól, hogy azok a tehetséges tinédzserek, akik ismerik és felvállalják a KecsUP szellemiségét, keressenek meg minket, van számukra egy ajánlatunk. Szívesen bevonjuk őket a hírírás rejtelmeibe, az újságírás mozzanataiba. Ugyanakkor tanítsanak ők is minket! Laza, fiatalos videók készítésére. Vagy…jobbat is tudunk. Csináljanak a fiatalok videós tartalmat! Mi adunk hozzá felületet, több ezer olvasót-nézőt.

Készítsetek videókat, küldjétek el nekünk, írjatok hozzá szöveget akár, mi közöljük, ha megítélésünk szerint megüti azt a szintet, amit elvárunk. Bontakozzatok ki nálunk!

De az érdeklődő fiatalokkal nem csupán online kapcsolatra gondolunk. Rendszeresen találkoznánk velük, megbeszélnénk a témákat, hogy miről lehetne videózni. Hogy mit lenne érdemes könnyed tartalmakban a fiatalabbak felé közvetíteni. Lefordítani az ő nyelvezetükre a híreinket. Jelentkezni a szerkesztoseg@kecsup.hu email címen lehet egy rövid bemutatkozással és demo videóval.

Hasonló cikkünk:  Közösségi tér létrehozását tervezi Dobos József önkormányzati képviselő, a széchenyivárosiak öröme nem felhőtlen

Megtartjuk az első KecsUP klubdélutánt

Mikor már a márciusnak majdnem vége, és rengeteg szabadságról szóló tartalom lesz a portálon, akkor fog igazán kicsúcsosodni ez a kezdeményezésünk.

Március 28-án lesz 1 éves a KecsUP! Ezen a napon megtartjuk az első találkozónkat olvasóinkkal.

Erről már volt korábban egy szavazás, ami szoros eredményt hozott, de azok voltak többségben, akik hajlandóak személyesen is találkozni velünk, egymással, és megbeszélni ügyeinket. Nos, örömhír számukra, hogy már szervezzük az első alkalmat. A napot tessék beírni a naptárba, ez már fix. A helyszín és az időpont még nem (délután lesz), de hamarosan arról is tájékoztatjuk olvasóinkat. Ezen a napon nem csupán magunkban leszünk. Megkerestünk több jelentős országos sajtót, amelyek részéről pozitív volt a fogadtatás, és üzenték, eljönnek és megbeszélik velünk a sajtó jelenlegi helyzetét. Hívtunk helyi sajtót is. Volt, aki visszaírt, hogy köszöni szépen, de nem lesz ekkor a városban. Más pedig nem is reagált a megkeresésre. Ha így, akkor így. Mi megyünk előre.

Köszönjük

Eltelt tehát egy év. Túlvagyunk sok mindenen. Kampányokon, választásokon, ünnepeken, botrányokon. Naponta sok ezer olvasót érdekelnek írásaink. Köszönjük nekik, Önöknek a hűséget. A kedves szavakat, a támogató üzeneteket. A kommenteket és a lájkokat. Tartsanak velünk továbbra is!

Gunity Gábor főszerkesztő

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...