fbpx
17 C
Kecskemét
2023. március 20., hétfő

FRISS HÍREK

Veszélyhelyzet: A KecsUP csatlakozik Orbán Viktorhoz

Miután a miniszterelnök tegnapi bejelentésében egy sor olyan intézkedést jelentett be, amely cégek, magánszemélyek várható pénzügyi nehézségeit csökkentik a veszélyhelyzetben, mi magunk is elgondolkodtunk azon, hogy egy sajtó hogyan tudna segíteni.

Arra jutottunk, hogy a mi saját lehetőségünk nem más, mint az a felület, amelyen naponta megszólítjuk olvasóinkat. Vagyis hírportálunkat ajánljuk fel Bács-Kiskun megye minden vállalkozójának, cégének (a legkisebbtől a legnagyobbig), alapítványának, egyesületének.

KecsUP mentőöv

Ezekben a hetekben bizonyára több vállalkozás, cég is az életben maradásért küzd a kialakult helyzet miatt, ezért szeretnénk nekik segíteni azzal, hogy megjelenhetnek nálunk most egy rendkívüli KecsUP mentőöv akcióban. Ez pedig nem más, mint:

1 cég (vállalkozás, egyesület, alapítvány…)

1 napra

1000 forintért

megjelenhet a KecsUP-on, a legfőbb helyeken.

 

 

 

 

 

 

 

Mint ahogy fent látható (balra a mobil verzió, jobbra az asztali), a főoldalon és minden cikkben is banneren ott lehet most nálunk a hirdetés. Ha valakinek nincs bannere, vagy inkább írna magáról, egy-egy termékéről, akkor PR cikkben lehet fent a főoldalunkon.

Hasonló cikkünk:  A volt lakiteleki polgármestert sikkasztással vádolják

Tekintve, hogy a KecsUP-ot az elmúlt napokban 160 ezren olvasták, úgy hisszük, hogy ez egy igen nagy lehetőség.

Miért nem ingyenes?

Többször is hírt adtunk arról, hogy a KecsUP maga is folyamatosan a létéért küzd. Várjuk mi is a támogatásokat ahhoz, hogy megjelenhessünk. Nem tehetjük meg, hogy a KecsUP saját munkatársait veszélyeztesse ebben a helyzetben. Miként sok ezer dolgozó, család is aggódik most, hogy mi lesz a fizetésekkel, a munkával, erre nekünk is figyelnünk kell, nekünk is minden forintra szükségünk van. Ezért a jelképes összeg.

Hasonló cikkünk:  A KecsUP hírei már az Instagramon is elérhetőek

Így lehet jelentkezni

Aki szívesen elkapná a KecsUP mentőövét, az jelezze ezt a szerkesztoseg@kecsup.hu email címen, hogy a részleteket megbeszélhessük.

A magánszemélyekre is gondoltuk

Ezúttal kérjük olvasóinkat, hogyha tudnak olyan magánszemélyt, aki lehetetlen helyzetbe került a veszélyhelyzet miatt, szintén a fenti email címen jelezzék! Kihasználva felületünket, egy-egy gyűjtőakcióval rajtuk is tudnánk segíteni.

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...