fbpx
14.3 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Veszélyhelyzet: Jelen állás szerint nem reagál Orbán Viktor bejelentésére a kecskeméti operatív törzs

- Advertisement -

Orbán Viktor bejelentése után, amely lényegében arról szól, hogy bezárnak az iskolák, viszont digitális eszközökön keresztül a tanárok tanítanak, a gyerekek pedig otthonról figyelnek, megkerestük a városháza sajtósát. Arról érdeklődtünk, hogy a váratlan miniszterelnöki bejelentésre reagál-e a helyi operatív csapat.

Takács Valentina elmondta, hogy jelen állás szerint (ami változhat akár fél óra múlva is), nincs arról szó, hogy összeülne szombaton a veszélyhelyzetet menedzselő helyi csapat. Arra a kérdésünkre, hogy amúgy van-e minden nap egyeztetés, azt mondta, hogy igény szerint hívja össze a testületet a polgármester.

Egyelőre a bölcsik és az ovik nyitva maradnak

Elsősorban az érdekelt volna minket és bizonyára rengeteg szülőt, hogy esetleg foglalkoznak-e gyorsan azzal a kérdéssel most az iskolai változás után, hogy mi lesz a bölcsődékkel és az óvodákkal, amelyek bezárásra minden bizonnyal tehetnek javaslatot. A városháza kommunikációs vezetője a KecsUP-nak elmondta, hogy egyelőre nincs szó ezeknek az intézményeknek a bezárásáról. Az óvodákkal kapcsolatban például az az érvényes, amit ma adtak ki közleményben, tehát, hogy óvintézkedéseket vezetnek be hétfőtől ezekben az intézményekben.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...