fbpx
14.1 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Ellopták egy kisfiú sírjáról az angyalkát a református temetőben

- Advertisement -

Egy ismeretlen személy 2020. május 26-án a Kecskeméti Református Temetőből eltulajdonította egy alig 1 hónapja eltemetett kisfiú sírjáról a képen látható hófehér angyalkát – közölték egy felhívásban nemrég a Kecskeméti gyorshírek Facebook-csoportban.

A gyászoló család azt kéri a tolvajtól, hogy helyezze vissza vagy tegye a kapu mellett található, eladása szánt virágcsokrok mellé az angyalkát, mivel a gyermeket ez a szobor kísérte utolsó útjára.

A szobor más számára értéktelen, de a család számára érzelmileg nagy jelentőséggel bíró tárgyi emlék, és üres helye tovább fokozza a család fájdalmát.

A felhívás közzétevői bíznak benne, hogy a kérés eljut a megfelelő személyhez, és a fehér szobor visszakerül eredeti helyére tovább őrizve a kisfiú nyugalmát.

Ellopták Wichmann Tamás sírjáról a keresztet

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Elstartolt a kecskeméti kampány, mutatjuk, kik jelentették be eddig a polgármesterjelöltjüket

Minden bizonnyal még többen lesznek a kecskeméti polgármesterjelöltek, de nyilvánosan eddig a Fidesz-KDNP, a Mi Hazánk és a Szövetség...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...