fbpx
0 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Ellopták egy kisfiú sírjáról az angyalkát a református temetőben

- Advertisement -

Egy ismeretlen személy 2020. május 26-án a Kecskeméti Református Temetőből eltulajdonította egy alig 1 hónapja eltemetett kisfiú sírjáról a képen látható hófehér angyalkát – közölték egy felhívásban nemrég a Kecskeméti gyorshírek Facebook-csoportban.

A gyászoló család azt kéri a tolvajtól, hogy helyezze vissza vagy tegye a kapu mellett található, eladása szánt virágcsokrok mellé az angyalkát, mivel a gyermeket ez a szobor kísérte utolsó útjára.

A szobor más számára értéktelen, de a család számára érzelmileg nagy jelentőséggel bíró tárgyi emlék, és üres helye tovább fokozza a család fájdalmát.

A felhívás közzétevői bíznak benne, hogy a kérés eljut a megfelelő személyhez, és a fehér szobor visszakerül eredeti helyére tovább őrizve a kisfiú nyugalmát.

Ellopták Wichmann Tamás sírjáról a keresztet

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...