Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Parkolóházi üzletek: Miért mondott mást a beruházó és a polgármester?

- Advertisement -

Tegnapi cikkünkben már írtunk a kórház elé tervezett parkolóház és a körforgalom kálváriájáról. Abban felelevenítettük, hogy ki mit mondott eddig az ügyben. Most olvasóinkhoz fordulunk. Kíváncsiak vagyunk arra, mit gondolnak, vajon miért nyilatkozott máshogyan a beruházó képviselője és a polgármester arról, hogy ki akarta, hogy a parkolóházban üzletek is legyenek. Itt van a két nyilatkozat egymás alatt. Mindkettő az önkormányzati sajtóban jelent meg.

Weninger Richárd ügyvezető, VER-BAU Parking Kft., a hiros.hu megjelent cikk szerint (piros kiemelés tőlünk):

„Az eredeti terveinkben a földszinten is parkolók lettek volna, de az önkormányzat kifejezett kérésére megvizsgáljuk kiskereskedelmi üzletek betelepítését.”

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, a KTV műsorában:

„…parkolóházak önállóan sehol nem épülnek, annak valami rentábilis lábának muszáj, hogy legyen. Ezért a beruházó úgy döntött, hogy megpróbálja a földszinti részt üzletekkel tölteni” 

Majd a tegnapi cikkünkhöz megküldött beruházói válasz már árnyalta ezt:

„Ezért is döntöttünk úgy – egyetértésben az önkormányzattal – hogy a parkolóház földszintjét üzletek számára alakítjuk ki.”

 

Poll not found

 

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Elhalasztják a kecskeméti buszok újraszámozását

Dr. Homoki Tamás alpolgármester Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2024. október 17-én tartott ülésén elfogadta, hogy halasszák el a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version