fbpx

FRISS HÍREK

Lemondásra szólítja fel a jegyzőt és Szeberényi Gyula Tamást az ellenzéki Szövetség

- Advertisement -

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciójának közleménye:

„A Szövetség a Hírös Városért Egyesület Közgyűlési Frakciója elítéli dr. Határ Mária jegyző és dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester Kecskemét 2020. szeptember 17-i Közgyűlésén, Bodrozsán Alexandra és Szőkéné Kopping Rita képviselők felszólalásai után tett kijelentéseit, miszerint:

“Úristen, ez a…idióta vagy, azt tudom erre mondani.”

“Ilyen hülyeséget, hogy mondhat.”

“Budapesten nem így van?”

Felháborítónak, és az önkormányzat jegyzőjéhez és alpolgármesteréhez méltatlannak tartjuk dr. Határ Mária és dr. Szeberényi Gyula Tamás kijelentéseit, amellyel nem csak az érintett képviselők, hanem a Közgyűlés méltóságát is mélyen megsértették. Kecskemét Megyei Jogú Város egyetlen vezető tisztségviselője sem engedhet meg magának ilyesfajta megnyilvánulásokat, az állampolgárok által demokratikusan megválasztott képviselőknek címezve.

Hasonló cikkünk:  Helyreigazítás és rendőrségi nyomozás a Kecskeméti Médiacentrum érintettségével

Mi olyan politikai kultúrára esküdtünk fel, amelyben tiszteletben tartjuk mindazokat, akikkel együtt kell működnünk Kecskemétért, így a velünk szemben állókban nem ellenséget, hanem ellenfelet látunk. A személyeskedésnek sem a kecskeméti Közgyűlésben, sem az országos politikában nincs helye.

Mi, a Szövetség tagjai követeljük dr. Határ Mária jegyző és dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester haladéktalan bocsánatkérését és azonnali hatályú lemondását!

Ezzel egyidejűleg felszólítjuk Szemereyné Pataki Klaudia Polgármester Asszonyt és a Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlésének Fidesz-KDNP frakcióját, hogy haladéktalanul határolódjon el a Jegyző Asszony és az Alpolgármester Úr szeptember 17-én tett kijelentéseitől.

Kecskemét, 2020. szeptember 19.

Tisztelettel: Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciója”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...