fbpx
9.4 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Bayer egyelőre nem beszél: Két hónapos haladékot kapott a kecskeméti indulásra a Karc FM

- Advertisement -

Bayer Zsolt sokak bánatára egyelőre nem lesz hallható a kecskeméti éterben. Mások viszont rendkívül örülnek, hogy legalább nyertek egy kis időt, és nem kell hallani a botrányos kijelentéseiről ismert publicistát, a Kecskemétre érkező Karc FM műsorvezetőjét. A műsora színvonaláról írtunk már, és itt is adtunk egy kis ízelítőt, valamint arról is cikkeztünk, hogy a Fidesz hangja érkezik-e Kecskemétre a rádióval.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának döntése értelmében a rádió két hónapos haladékot kapott a kecskeméti indulásra, de legkésőbb december 29-ig meg kell kezdenie a sugárzást. Ezek szerint eredetileg már szólnia kellene a rádiónak Kecskeméten.

A kecskeméti 97,7 MHz-en korábban a Klubrádió szólt. Az a Klubrádió, amelynek a budapesti 92,9 MHz-es frekvenciára nem hosszabbították meg a szerződését, így veszélybe került a földi sugárzása. A rádió minden eszközzel küzd azért, hogy a szerintük politikai döntésnek mégse az legyen a következménye, hogy analóg módon, tehát rádiókészüléken ne lehessen hallani február 14-e után a rádiót. Amennyiben mégis ez következne be, átállnak pusztán internetes sugárzásra. Már most is fogható a rádió az interneten, de komoly fejlesztések (és sok pénz) kellenek ahhoz, hogy minden hallgatójuk áttérhessen az internetes rádiózásra.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...