fbpx

FRISS HÍREK

Visszaállnak a régi jegyárak a járvány végéig a szabadidőközpontban

- Advertisement -
Az október 1-jén bevezetett új belépőjegy árakat október 15. csütörtöktől visszaállítják a korábbi árakra, a koronavírus világjárvány megszűntéig – írja a Hírös Sport honlapja.

A döntés értelmében 14 éves kor alatt ismét ingyenes lesz a belépés, 14 éves kor felett pedig 100 Ft-ba kerül a belépőjegy személyenként. 14 éves kor alatt a szabadidőközpont csakis felnőtt kísérővel látogatható.

A havi sétáló-kocogó bérletek 1.000 Ft/fő áron lesznek megvásárolhatók.

Az október 1-14. között megvásárolt havi bérletek november 15-ig meghosszabbíthatók. Erről bővebb tájékoztatást a szabadidőközpont jegypénztárában kaphatnak az érdeklődők, a jegypénztár nyitvatartási idejében (októberben minden nap 7.00-17.30, novemberben 7.00-16.30 között) személyesen, vagy a +36-76/500-328 és a +36-20/282-1128 telefonszámokon.

Forrás: Hírös Sport

 

Szövetség: A vírushelyzetben legyen ingyenes a szabadidőközpont

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...