fbpx
14.3 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Kadafalvi óvoda: Csak két csoport ajtaja zár be, a harmadik csoport továbbra is működik

- Advertisement -

Kora délutáni cikkünkben azt írtuk, hogy bezár a kadafalvi óvoda, a gyerekek 10 napig otthon maradnak karanténban.

Cikkünk megjelenése után derült ki, hogy ez nem teljesen így van. Ugyanis annak ellenére, hogy az óvoda bejáratán „2 csoportos óvoda” tábla fogadja a szülőket, valójában az óvodában három csoport működik, és abból kettő van a fotón is látható sárga épületben. Az ide járó csoportok valóban nem fogadnak gyermekeket a következő tíz napban. Viszont van egy harmadik csoport is a szomszédos iskola épületében. Ide továbbra is várják a gyerekeket. A csoportos karantén tényét kedden este a polgármester is megerősítette.

Az óvodavezető pedig arról tájékoztatta az érintett szülőket, hogy akinek a gyermeke kedden óvodában volt, azoknak 10 napig otthon kell maradniuk. Akik ma nem voltak, mert betegek éppen, azok 10 napos otthonlét után, orvosi igazolással mehetnek óvodába, őket a harmadik, külön lévő csoportban fogadják.

Hasonló cikkünk:  Iránytű Intézet: a Tisza Párt bár egyre erősebb, de messze van még a Fidesztől

Korábban az óvoda arról tájékoztatta a szülőket, hogy köszönettel és tisztelettel tartoznak azoknak a szülőknek, akik ezekben az időkben a gyermeküket inkább otthon tartanák. Erre ugyanis lehetőséget biztosított az intézmény. Ilyen esetben a hiányzás igazolását felvállalja az óvoda vezetője.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...