December 22-től 60 km/h a sebességhatár a III. Béla körút városon kívüli szakaszán

4
Google Map

December 11-én arról döntött a polgármester, hogy a III. Béla körút városon kívül eső szakaszán 60 km/h lesz a megengedett legnagyobb sebesség. Egyben arra kérte a városüzemeltetési céget, hogy gondoskodjon a táblák kihelyezéséről. A korlátozás december 22-én 10 órakor lét életbe.

 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. És ki volt az az idióta, akinek ez a korszakalkotó ötlet kipattant a fejéből? Gratulálok, sikerül egy újabb problémát és feszültség keltő helyzetet generálni! Kedves képviselőnek vajon mi erről a véleménye? Valakit megkérdeztek ezzel kapcsolatban, vagy csak úgy reggel felkelt az alkotó, és beterjesztette a polgármester asszonynak? Komolyan mondom, mintha szándékosan haladnánk visszafelé az evolúcióban!

  2. Ez mekkora hülyeség!? Így büntetik a normális vezetőket, és kedvezményeznek azoknak a vezetőknek, akik eddig azt sem tudták, hogy hol vannak! Szégyen és gyalázat! Aki(k) hozzájárult(ak) a(zok)nnak meg főleg! Szakmai hozzá nem értés, vagy politikai behódolás! Emberileg és közlekedési szempontból nulla!

  3. Ez csak és kizárólag “renitensek” döntése lehet! Istenem, egyszer majd csak felelősségre lehet őket vonni! Helyben, és testileg, meg ahogy sikerül! Hadd pusztuljon a férgese! Bőven van belőle!

  4. Ugyan mért kellet ezt?Inkább azokat kellett volna büntetni akik csak döcögtek,volt aki még 50-nel sem ment!Motantól majd mennek 50-nel,tuti hogy nem lesz 60!Amúgy a csalánosi uton is lehetne emelni a sebességet,oda tényleg felesleges az 50 !Inkább gyósítani kéne a forgalmat,mint lassitani,a bénákat kell kiszűrni Szerintem!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here