fbpx

FRISS HÍREK

Előválasztás 2022: Bodrozsán Alexandra és Bíró Barna a Momentum kecskeméti jelöltjei

- Advertisement -

A Momentum bejelentette, hogy a két kecskeméti választókerületben kik méretik meg magukat a mozgalom színeiben az előválaszáson.

„Bács-Kiskun 1-es választókerületében Bíró Barna, míg Bács-Kiskun 2-es választókerületében a jelenleg is önkormányzati képviselőként dolgozó Bodrozsán Alexandra lesznek a Momentum jelöltjei. ” – áll a közleményben.

A Momentum tájékoztatása szerint Bodrozsán Alexandra úgy véli, hogy bár Bács-Kinsun megye az egyik legjobban teljesítő megye az országban, a térségnek mégsincs jövőképe. Bár lenne pénz fejlesztésekre, a döntéshozók leginkább látványberuházásokra költenek, és eszükbe sem jut az itt élőket is bevonni a tervezésbe.
„Én arra szerződtem, hogy a Kecskeméten és a térségben élő embereket képviseljem. 2022-től fel fogjuk pezsdíteni ezt a térséget.” – nyilatkozta Bodrozsán.
„Ahhoz, hogy Magyarország egy képzett, gazdag és egészséges ország legyen, ahhoz új emberekre, új gondolatokra és új emberekre van szükség. Ahhoz, hogy a kecskemétiek és a Kecsekemét környékénélők is képzettek, gazdagok és egészségesek legyenek, ahhoz Bodrozsán Alexandrára van szükség” – véli Fekete-Győr András, a Momentum elnöke.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...