fbpx
18.7 C
Kecskemét
2024. június 25., kedd

FRISS HÍREK

Itt épül kétszer kettő sáv Bács-Kiskun megyében

- Advertisement -
Összesen hetvennégy közútfejlesztés tervezése kezdődhet meg az idei évben, köztük számos régóta várt útépítési terv segíthet a gyorsabb és hatékonyabb közlekedésben hazánkban. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium nemrég közölte: az állam összesen 82 milliárd forintot biztosít a projektekre – közölte a HelloVidék.

Bács-Kiskun megyét illetően két projekt fut

A Békéscsaba gyorsforgalmi bekötését megteremtő M44 Kecskemétig érő szakaszán 4,6 kilométer hosszú, 22,50 méter koronaszélességű, kétszer két sávos, leállósáv nélküli autóút valósulhat meg, két híddal, amely csatlakozik az építés alatt lévő M44 autóút Lakitelek- Tiszakürt szakaszához.
Az M8 gyorsforgalmi út M7 autópálya – Dunaújváros (M6) csomópont közötti, illetve a Dunavecse – Kecskemét (M5) közötti szakaszán egységesen kétszer kettő sávos autópályává fejleszthető gyorsforgalmi út előkészítése van folyamatban.

 

Hasonló cikkünk:  Apró mocsári teknős bébik lehetnek az utakon - figyelmeztet a Kiskunsági Nemzeti Park

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Háromról két műszakra áll át a Mercedes-gyár júliusban, kérdés még, hány dolgozótól válnak meg

A KecsUP szerkesztősége úgy értesült, hogy a kecskeméti Mercedes-gyár július 22-től két műszakos munkarendre áll át, amely állítólag tartós...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...