fbpx
-3 C
Kecskemét
2023. február 5., vasárnap

FRISS HÍREK

Kristály téri lakók a kukaketrec azonnali eltávolítását kérik

Nem csitulnak az indulatok a Kristály téren kihelyezett kukatároló ketrec miatt. Mint ahogy megírtuk, korábban sem magával az ötlettel volt baja a lakóknak, hanem azzal, ahogyan kikerült oda a kuka és ahova felállították.

Lakók követelik a ketrec azonnali eltávolítását és magyarázatot kérnek, hogyan került oda

Továbbra is az a gondjuk, hogy a ketrec rossz helyen van (ezt elismerte Léber György közös képviselő is), mégsem tették át máshova. Kérdés persze, hogy ez a terület alkalmas-e arra, hogy ott szabályosan legyen elhelyezve egy ilyen szerkezet.

Úgy tudjuk, több lakó aláírásával, tegnap a közös képviselő irodájába elvittek egy levelet, amelyben kérik, hogy azonnal vitesse el a jelenlegi helyéről a ketrecet. Ehhez már a lakók elő is készítették a terepet, ugyanis

a kukát kivették onnan, így most üresen áll a rácsos szerkezet.

Valamint választ várnak arra január 13-ig, hogy milyen felhatalmazással készült el a ketrec.

“Ma egy 250 ezer forintos ketrec? Holnap egy több milliós beruházás?”

Mondta a KecsUP-nak az egyik ott lakó, arra utalva, hogy szerinte éppenhogy aggályos, ha egy közös képviselő felhatalmazás nélkül cselekszik, és nem azt jelzi, hogy milyen szorgalmas. Korábban kerestük telefonon Léber Györgyöt, de nem tudtuk elérni. Most ugyanígy jártunk.

Hasonló cikkünk:  Igazságtalanul is büntet a kadafalvi közlekedési lámpa
Hasonló cikkünk:  Igazságtalanul is büntet a kadafalvi közlekedési lámpa

Ugyanígy nem tudtuk elérni napok óta a megyei katasztrófavédelmi szóvivőt. Tőle azt akartuk megtudni, hogy hol tart a vizsgálat a Kristály téri tároló esetében. Léber György ugyanis elmondta a megyei sajtónak, hogy a katasztrófavédelmet nem kérdezte meg a ketrec elhelyezése előtt, egy lakó bejelentése alapján azonban vizgsálják az ügyet.

Jön az újabb ketrec a Mátis Kálmán utcában?

Facebook/Kecskeméti gyorshírek

Közben az egyik Facebook csoportba kitettek egy fotót, amelyen egy ketrec nagyságú területet készítenek elő valaminek a Mátis Kálmán utcában. Mivel pont ebben az utcában állították fel az első ilyen ketrecet Léber György közös képviselő közbenjárásával, és egy komment szerint ennél a helynél is ő a képviselő, nem kizárt, hogy egy újabb ketrecnek készítik elő a helyet. Többen meg is erősítették ezt.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...